Iskrí to medzi seriálovou Jenny a Oliverom aj v skutočnosti? Vieme, aká je pravda!

Bára Očenášová a Simon Štubniak stvárňujú v seriáli Jenny hlavných hrdinov, ktorí spoločne v nemocnici bojujú s onkologickým ochorením. Medzi ich postavami to poriadne iskrí a tak nás zaujímalo, či si do oka padli aj samotní herci.

Tínedžerke Jenny sa do života postavila nečakaná prekážka a tou je leukémia. Lenže, život býva nevyspytateľný. Práve v nemocnici totiž spoznala Olivera, do ktorého sa viac-menej na prvý pohľad zaľúbila. Iné to nebolo ani na jeho strane a tak si dvojica tínedžerov užíva prítomnosť toho druhého. Zamilovaný párik stvárňujú Simon Štubniak a Bára Očenášová, ktorá prezradila, že nakrúcanie romantických scén nebolo ani zďaleka romantické.Pre mňa to bolo extrémne ťažké, pretože to bolo po prvý raz pred kamerou. Bolo to fakt ťažké. Navyše, som ho ani nepoznala. Celé to bolo divné. Nevedela som si na to zvyknúť. Ale, keď už som bola na pľaci a niečo mi povedali, tak som to spravila. Doznievanie prišlo neskôr. Že: Preboha, čo som to spravila? Čo to bolo?,“ povedala so smiechom.

​Niet pochýb o tom, že to medzi Jenny a Oliverom poriadne iskrí. Mladí herci sú tak presvedčiví, že nejeden by prisahal, že medzi nimi niečo vzniká aj v skutočnosti. Nás preto zaujímalo, či vzájomný záujem o toho druhého naozaj len predstierajú. „Simon je zlatý chalan, ale do vzťahu by som sa s ním nedala. My sme kamoši a nikdy som to ani inak nevnímala. Čiže, áno, to iskrenie je čisto hrané,“ vysvetlila Bára.

Sledujte výnimočný seriál Jenny opäť v stredu o 21:35 na JOJke!