Seriálový Oliver sa kvôli nakrúcaniu vzdal hustej hrivy: Aha, ako vyzeral s kučerami!

Strata vlasov je jedným z nežiaducich účinkov, ktoré so sebou nesie liečba onkologického ochorenia. A, keďže mladý muzikant Simon Štubniak hral onkopacienta, musel sa na pár mesiacov s hustou hrivou rozlúčiť.

Jednu z hlavných postáv si v seriáli Jenny zahral aj mladý, nadaný a úspešný muzikant Simon Štubniak. Ten je známy najmä pod umeleckým menom The Curly Simon, ktoré je veľmi príznačné pre jeho imidž. Simon sa totiž ešte pred nakrúcaním seriálu pýšil hustou a kučeravou hrivou, ktorá iste poplietla hlavu nejednej tínedžerke.

Keďže vo svojej hereckej prvotine stvárňoval onkologického pacienta, vlasov sa musel vzdať. To pre neho rozhodne nebolo jednoduché rozhodnutie. Bral ho však ako súčasť svojej práce. Keď vás tam ostrihajú, žiletkou to dajú dole, nalíčia vás, tak sa do toho určite viete lepšie vcítiť,“ vysvetlil Simon. Ten sa k hereckému chlebíčku dostal práve skrz svoju hudbu. „Je to moja prvá herecká skúsenosť. Mňa oslovila televízia JOJ, aby som spravil nejaké skladby do tohto seriálu a nakoniec sa stalo to, že tam hrám,“ povedal Simon s úsmevom.

Ako vyzeral Simon alias seriálový Oliver s hustou kučeravou hrivou? Pozrite si galériu: