Seriál Jenny sa pre vás stal srdcovkou: Ďakovnými reakciami ste nás doslova zasypali!

V stredu večer sa uzavrel príbeh tínedžerky Jenny, ktorá niekoľko mesiacov bojovala o svoj život ako levica. Seriál ste si nesmierne obľúbili o čom svedčí nespočetné množstvo pozitívnych ohlasov a ďakovných komentárov.

Rakovina je dlhé roky tabuizovanou témou a ak niekto povie, že ju má, vo väčšine prípadov oklie stuhne. O to viac, ak ide o dieťa. Lenže, takto by to nemalo byť, pretože rodine a ani samotným pacientom to nepomôže. Pomôžu im slová podpory a vyjadrenie nádeje. S cieľom šíriť takúto osvetu v spoločnosti vznikol nový výnimočný seriál Jenny. Život tínedžerky Jenny sa zo dňa na deň radikálne zmenil, keď jej do cestu vstúpila leukémia. Detskú izbu vymenila za izbu na detskej onkológii, tanečné tréningy za chemoterapiu, priateľov za zdravotné sestry. Po prvotnom šoku však zistila, že aj každá negatívna situácia v živote prináša aj čosi pozitívne. Za múrmi nemocnice spoznala svoju prvú lásku, Olivera, vďaka ktorému bojovala za svoj život to všetkých síl. Bola to dlhá vojna, no Jenny ju vyhrala a splnili sa jej tak všetky tri sny – byť zdravá, zúčastniť sa na tanečnej súťaži a byť s Oliverom.

Seriál Jenny ste si nesmierne obľúbili a po finálnej epizóde ste nám na sociálnych sieťach nechali množstvo pozitívnych a ďakovných komentárov. Prinášame vám časť z nich a zároveň sa vám chceme v mene celej televízie, tvorcov a hercov poďakovať za vašu priazeň!

Najkrajší seriál, aký bol na slovenskej scéne natočený!

Plakala som, keď som zistila, že je to koniec môjho najobľúbenejšieho seriálu.

Ja sama som vyhrala nad rakovinou a som šťastná. Málokto pochopí, čo je to pravé šťastie. Seriál je nádherný.

Škoda, že to končí. Veľmi veľa ma naučil nielen seriál, ale aj Jenninfošky, ktoré nájdete na stránke TV JOJ. Veľmi ďakujem všetkým, ktorí tento seriál vytvorili a hercom. Všetci dokopy ste odviedli kus úžasnej práce, ktorá je vidieť a je to výborný seriál. Veľa z nás by uvítalo 2. sériu, ale podľa mňa to skončilo najlepšie, ako to len skončiť mohlo. Seriál bol podľa mňa pre veľa ľudí neuveriteľným prínosom a ja vám všetkým za to neskutočne ďakujem. Každá epizóda bola napínavá a seriál úžasný. Ďakujeme!

Nádherný seriál, poučný pre ľudí, ktorí nevedia, ako to chodí v nemocnici s rakovinou. Aj nádherne spracovaný seriál o mladej láske. Krásne, čakala som vždy a každú časť.

Veľmi sa mi páčili všetky diely. Tešila som sa každú stredu. Dúfam, že bude pokračovanie, lebo ešte treba dej rozvíjať.

Škoda, že skončilo. Veľmi sa mi páčili všetky diely.

Krásny seriál, stále som sa na neho tešila, výborné obsadenie hercov!

Dúfam, že budú ďalšie série, nemôže to skončiť. Úžasný seriál, aký som kedy videla.. Až som sa stratila v realite.

Krásne spracovanie. O to ťažšie pre ľudí, ktorý to prežili, odžili.... A ktorý v tom neustále sú.... Každý si zaslúži vyzdravieť!

Lepší seriál som nikdy nevidela, úžasné spracovaný, proste TOP!

Veľmi to bolo pekné, ale pri konci mi išli už slzy.

Škoda, že to už končí... Pred chvíľou Nový život , ktorý bol úžasný a aj Jenny je super seriál a tiež už končí.

Toto je najlepší seriál na svete, škoda, že skončil!

Tagy: Jenny