Klan  - V dobrom aj v zlom Marek a Inez

Klan – V dobrom aj v zlom: Predstavujeme rodinné klany!

Kto je kto v seriáli?

Začnite nový rok tak, ako to máte radi – s novým slovenským seriálom! Už od 2. januára 2014 prinesie televízia JOJ pre svojich divákov denný rodinný seriál KLAN – V DOBROM AJ V ZLOM.

Kto je kto v seriáli?

Hlavou rodinného klanu Hodákovcov je Štefan Hodák (Ľubomír Paulovič). Jeho pochybné podnikateľské praktiky z neho spravili jedného z najbohatších a najobávanejších ľudí v Bratislave. Svoje impérium by rád prenechal svojmu staršiemu synovi Marekovi Hodákovi (Patrik Vyskočil), no ten po tom, čo spoznal Inez (Kristína Svarinská), chce žiť iný život a napriek tomu, že otca má rád, nechce po ňom prevziať rodinné podniky. Marek však netuší, aké kroky Štefan plánuje, aby ho s pomocou svojej sestry Niny Hodákovej (Dagmar Bruckmayerová) dostal opäť pod svoj vplyv. Nina je kópiou svojho brata a spoločne vybudovali rodinné impérium. Skrýva temné tajomstvo z minulosti, o ktorom vie iba Štefan a ktoré sa časom dostane na povrch. Rodina je u Štefana na prvom mieste. Jeho žena Mária Hodáková (Dagmar Sanitrová) sa do manželovho podnikania nemieša a venuje sa rodine, ktorej obetovala celý svoj život. Situáciu v rodine k tomu zamieša príchod Štefanovej mamy Drahuše Hodákovej (Libuša Trutzová). Najmladší z Hodákovcov Jakub Hodák (Michal Nemtuda) je pravý opak svojho staršieho brata. Je nezodpovedný a rád sa zabáva a nemá príliš veľkú inteligenciu, čo úspešne vyvažuje svojou aroganciou. 

Zuzana (Dana Košická) udržiava vetvu právnikov v rodine Matošovcov. Je úspešná, so zmyslom pre spravodlivosť a oddaná svojej práci, i keď neraz na úkor svojej rodiny. Jej dcéra Inez Matošová (Kristína Svarinská) jej robí veľké starosti po tom, čo sa zamilovala do syna Hodákovcov Mareka. Aj mladšia dcéra Matošovcov Sára Matošová (Dorota Sámelová) má blízko k Hodákovcov. Má rada Mareka, no ešte viac Jakuba, ktorý je podobný rebel v rodine ako ona. Šimon Matoš (Juraj Ďuriš) robí svojej matke veľkú radosť, keďže pokračuje v tradícii právnikov v jej rodine.  Otec Matošovcov Milan Matoš (Boris Farkaš) má slabosť na ženy, v mladosti bol sukničkár a to, že sa oženil a usadil so Zuzanou mnohých prekvapilo. Milanav minulosti  zviedla Šimonova tajná láska a Inezina najlepšia priateľka Anna (Marta Maťová

Na čele rodiny Jedľovských stojí sympatický chlapík Edo Jedľovský (Juraj Rašla). Vyrastal bez mamy, len s otcom, v skromných pomeroch. Má problém s nájdením si zamestnania, až kým nedostane príležitosť robiť čašníka v bare Hodákovcov. Čoskoro však prídu prvé problémy, ktoré sú pre Eda typické. Do ťažkostí sa dostáva vďaka svojej dôverčivosti a naivite, čo vytáča najmä jeho ženu Adrianu Jedľovskú (Zuzana Mauréry). Starší zo súrodencov Tony Jedľovský (Emil Zvarík) je energický mladý futbalista, ktorého tréneri považujú za veľký talent. S otcom preto plánujú jeho veľkú futbalovú kariéru, ale Adriana chce, aby doštudoval. Tony zatiaľ nechodil s dievčaťom, no všetko sa zmení, keď na ihrisku spozná svoju prvú lásku. Svoju sestru Niku Jedľovskú (Nina Gergieva) berie ako svojho spojenca a rozumejú si. Nika je veľmi šikovná a inteligentná, na svoj vek až príliš vyspelá. Edov otec Juraj Jedľovský (Dušan Tarageľ) žije s rodinou Jedľovských pod jednou strechou. Je vdovec, manželka mu zomrela ešte mladá a Eda musel vychovávať sám.

Klan – v Dobrom aj v zlom štartuje už 2. Januára o 18.00 hod. na JOJke!