Klan - V dobrom aj v zlom Juraj Ďuriš nový slovenský sexsymbol

Nový slovenský sexsymbol: Záujem žien mi lichotí!

Herec Juraj Ďuriš si užíva komplimenty na svoju adresu.

Šimon je najstarší syn Matošovcov a je pýchou svojej mamy Zuzany. Rovnako ako ona vyštudoval právo a pokračuje tak v rodinnej tradícii, keď si buduje veľmi úspešnú kariéru prokurátora. V seriáli Klan – v dobrom aj v zlom  stvárňuje Šimona herec Juraj Ďuriš. Spoločne s Patrikom Vyskočilom a Michalom Nemtudom patrí k skupine neopozeraných sexi mužov, ktorí si okamžite získali pozornosť žien. 

Juraj Ďuriš nemá núdzu o ženy. Všetky, ktoré si však na herca robia zálusk, si musia nechať zájsť chuť. „Som zadaný. Ale registrujem záujem žien,“ priznal Juraj, ktorého familiárne oslovujú Ďuri. Úsmevy a pozdravy nežnejšieho pohlavia mu však lichotia. „Každému mužovi to robí dobre,“ priznáva jedna z novších tvárí na televíznej obrazovke. Za sexsymbol sa však Juraj Ďuriš nepovažuje. „Som však zvedavý, ako sa celá táto situácia vyvinie,“ hovorí seriálový Šimon. 

Mama Zuzana je na svojho syna v seriáli právom hrdá. Zdedil totiž jej zmysel pre spravodlivosť a bojovnosť. „Aj v súkromnom živote sú tieto hodnoty pre mňa alfou a omegou,“ doplnil. Nielen na sebe, ale aj na ľuďoch v jeho okolí si Juraj Ďuriš váži najmä čestnosť. S tou sa stretol aj pri natáčaní seriálu. „Na pľaci vládla profesionalita. Štáb bol výborný a bola to dobrá spolupráca,“ povedal o natáčaní seriálu Klan – V dobrom aj v zlom. 

Klan - V dobrom aj v zlom už 2. januára o 18.00 hod. na JOJke!