Klan - V dobrom aj v zlom Detstvo Patrika Vyskočila

SPOZNALI STE HO? Uhádnite, ktorá herecká hviezda sa skrýva na tejto roztomilej fotografii!

Herec prezradil podrobnosti zo svojho detstva.

Marek je starší syn Štefana a Márie Hodákovcov.  Sympatický, inteligentný a rozhodný mladý muž, ktorého stvárňuje Patrik Vyskočil, má pevné zásady a v seriáli Klan – V dobrom aj v zlom je pripravený chrániť ľudí, na ktorých mu záleží.  Jeho mladosť bola dosť búrlivá, ale potom sa upokojil a vyštudoval vysokú školu.  Čo má herec spoločné so svojou seriálovou postavou?

Marek bol ako dieťa výmyselník, búrlivosť ho sprevádzala aj pubertou. Patrik Vyskočil však prezradil, že ako dieťa bol celkom iný. „Na rozdiel od Mareka som bol veľmi pokojný. Moje detstvo bolo bez búrok, vyhýbali sa mi teda aj zlomené ruky a nohy, či rozbitá hlava,“ spomína. Vyrastal  v Tlmačoch, neskôr sa celá rodina presťahovali do Rybníka pri  Leviciach.  K herectvu inklinoval už na základnej škole, definitívne rozhodnutie padlo v jej závere. „Na prvom stupni som mal jednotky, keď prišla matematika a chémia, bolo to horšie,“ objasňuje, prečo si zvolil štúdium na konzervatóriu. Vystupoval totiž v mnohých kultúrnych programoch a chodil an recitačné súťaže. V zálohe však mal aj strojársku priemyslovku. „Neviem si ani len predstaviť, čo by sa tam dialo,“ hovorí sympatický mladý herec, ktorý začína zbierať úspechy.

Seriál Klan – V dobrom aj v zlom je pre Patrika Vyskočila síce prvou väčšou televíznou skúsenosťou, na svojom konte má však účinkovanie vo viacerých projektoch. Na doskách, ktoré znamenajú svet, si v muzikáli zaspieval aj s Nelou Pociskovou, účinkoval po boku Sisy Lelkes – Sklovskej a v rozprávke Orest z rodu čarodejníkov si zahral s Petrou Palevičovou, Ľubomírom Paulovičom a Zuzanou Slámkovou. „Mojim snom je zahrať si raz s Milom Kráľom,“ priznal  Patrik Vyskočil svoj herecký sen.

Sledujte Klan – V dobrom aj v zlom, už o dva dni, od 2. Januára o 18.00 hod. na JOJke!