Klan – V dobrom aj v zlom: Čo Boh spojil, človek nech nerozdeľuje!

Seriálová novinka už dnes o 18.00 hod. na JOJke!

Aj keď sa nenávidia, napokon  ich v seriáli Klan – V dobrom aj v zlom spojí svadba! Rodiny Matošovcov a Hodákovcov stoja proti sebe, ich deti si ale napokon predsa len povedia svoje „áno“. Romantická svadba sa však neskončí podľa ich predstáv. Do žvitov čerstvých manželov zasiahnu neznámi ľudia. Tradície preruší zvrat a naruší tak celú hostinu. Kto má záujem rozdeliť to, čo Boh napriek nevôli rodín, predsa len spojil?

Nečakaná svadba a úprimné city! Inéz Matošová sa do Mareka Hodáka zamiluje v momente, keď jej zachráni život. Aj proti vôli svojich rodičov si sľúbia vernosť. „Bola to láska na prvý pohľad,“ vyznáva svojmu manželovi nevesta, keď sa za svadobným stolom teší na svadobnú cestu. Ešte predtým však musí absolvovať tradičné svadobné tradície. „Brzdi dievča, ešte ťa musia uniesť. A ja ťa budem hľadať,“ oponuje ženích Marek. Minútový náskok pre svadobčanov, ktorí unesú nevestu, však predznamenáva nečakanú udalosť. Nevestu skutočne unesú a únoscovia pýtajú vysoké výkupné.

Nepríjemná udalosť, ktorá šokuje všetkých svadobčanov aj doteraz znepriatelené rodiny, ich napokon spojí. V zlom ťahajú za jeden povraz. Spoločne tak pátrajú po páchateľoch, ktorí uniesli krásnu Inéz. Kto žiada vysoké výkupné a prečo chce ublížiť zaľúbencom?

Sledujte seriál Klan – V dobrom aj v zlom každý pracovný deň o 18.00 hod. na JOJke!