Dráma! Herečku Kristínu Svarinskú uniesli!

Aké výkupné žiadajú únoscovia? Klan - V dobrom aj v zlom dnes o 18.15 hod. na JOJke!

Jediný slovenský seriál v premiére už od prvého januárového týždňa Klan - V dobrom aj v zlom divákov prvou časťou zaujal. Zneptrialené rodiny Hodákovcov a Matošovcov spojila svadba. Pre Inéz to mal byť jej najkrajší deň v živote. Biele šaty, milovaný muž Marek Hodák a ona ako nevesta stredobodom pozornosti. Namiesto toho však Inéz Matošová zaujala nielen svadobčanov, ale aj niekoho, kto si brúsi zuby na peniaze. Počas svadobnej hostiny, keď svadobčania uniesli nevestu, prišlo k nečakanej udalosti. Tá na jednej strane znepriatelené rodiny, ktoré má spojiť sobáš, ešte viac spojí, ale aj rozdelí.

Inéz je zúfalá. Svojim únoscom sľubuje absolútnu diskrétnosť. Jej jediným snom je dostať sa na slobodu a ukončiť toto trápenie. „Pustite ma, ja sľubujem, že sa vám nič nestane. Nebudem volať políciu, nevidela som vás,“ prosí svojich únoscov. Medzitým už po svojej manželke pátra aj mladoženích. V cestnej naháňačke ho však únoscovia spozorujú. Už teda nejde len o život Inéz, ale aj Mareka.

Kto má na svedomí únos Inéz? Dramatické okolnosti, ktoré narušia svadbu, rodiny, ktoré stoja proti sebe, ešte viac spoja, ale aj rozdelia. Spoločne zúfalo pátrajú po objednávateľovi únosu, vyčítajú si však zodpovednosť za jej únos. Skončí sa vyslobodenie Inéz šťastne?

Sledujte seriál Klan – V dobrom aj v zlom každý pracovný deň o 18.15 hod. na JOJke!