Klan - V dobrom aj v zlom Kristína Svarinská

Kristína Svarinská zo seriálu Klan – V dobrom aj v zlom: Pozrite si jej najsexi fotky!

Viac vo FOTOGALÉRII!

Talentovaná a krásna! Kristína Svarinská patrí k mladej generácii slovenských herečiek, ktorá zaujala nielen svojim talentom, ale aj vizážou. V seráli Klan – V dobrom aj v zlom stvárnila postavu Inez Matošovej, optimistického a životaschopného dievčaťa.  Napriek nevôli svojich rodičov sa vydá za Mareka Hodáka, ktorého rodičia tiež nie sú sobášom nadšení.

Kristína Svarinská má na svojom konte viacero postáv. Zahrala si vo  viacerých seriáloch aj filmoch, pôsobí aj v dabingu. „Hralo sa mi dobre. Som vďačná za ľudí, s ktorými hrám,“ povedala o svojej postave Inez nielen pekná, ale aj milá herečka.  Po jej boku stojí v seriáli Patrik Vyskočil, mamu hrá Dana Košická, otca Boris Farkaš.

Seriál Klan  -  V dobrom aj v zlom si už od prvej časti získala mnoho divákov aj vďaka hereckému výkonu Kristíny Svarinskej. V minulosti sa presadila aj ako Simona v seriáli Keby bolo keby, kde hrala dcéru Diany Mórovej a Romana Luknára. Svojim talentom zaujala aj ako Nika v seriáli Panelák. Zúčastnila sa aj tanečnej súťaže Showdance, kde skončila na piatom mieste. 

Sledujte Klan - V dobrom aj v zlom každý pracovný deň o 18.15 hod. na JOJke, alebo v archíve na joj.sk!