Na stope únoscov: Kde je nevesta?

Klan – V dobrom aj v zlom dnes o 18.15 hod. na JOJke!

Svadba Mareka a Inez sa končila únosom nevesty. Teraz sa obidve rodiny snažia, aby sa dostala na slobodu. Únoscovia však žiadajú extrémne vysoké výkupné. Za  oslobodenie Inez pýtajú milión eur. Jej matka Zuzana je zúfalá. Netuší, kde zohnať také peniaze. Štefan Hodák sľubuje, že výkupné zaplatí aj napriek tomu, že nevesta je z pôvodne znepriatelenej rodiny. Marek berie situáciu do svojich rúk.

Zazvoní na Žilinského byte, ktorý uniesol Inez. Nájde v ňom ale iba ženu s deťmi. Tá si stále myslí, že jej muž je vo väzení. Marek sa však nechce pomstiť. Deti aj so ženou nechá na pokoji, dokonca im ponúkne pomoc. Zuzana Matošová sa už nebojí le o Inez, ale aj svoju druhú dcéru Sáru, lebo jej nedvíha telefón. Myslí si, že za únosom nie sú len peniaze, ale predovšetkým pomsta Žilinského.

Bezradný Marek vyčíta otcovi, že doteraz nič neurobil pre dolapenie únoscov. Štefan ho upokojuje. Požadovanú sumu už bude mať na účte a Inez sa čoskoro vráti. Marek tomu neverí! Ak vyberie peniaze zo svojich fiktívnych firiem, dozvie sa to polícia a  situáciu to skomplikuje.

Sledujte Klan – V dobrom aj v zlom dnes o 18.15 hod. na JOJke!