Únos v Klane: Inéz sa pokúsi o útek!

Unesenej neveste Inéz sa naskytne jedinečná príležitosť na útek. Únoscovia neboli dosť opatrní.

Zmarená svadba sa skončila únosom nevesty Inez. Marek je zdrvený. Únoscovia pýtajú šialené výkupné: milión eur. Inez sa však naskytne  šanca ujsť od únoscov. Keď sa Dodo vracal zo stretnutia so Žilinským,  našiel Sveťa Ivana na pokraji bitky. Okamžite ich síce spacifikoval, ale zabudol, že dvere do bytu nechal otvorené. Inez sa tak pokúsi ujsť... Podarí sa jej to?

Marek je nešťastný. Nemôže nič robiť, a to ho frustruje. Tom ho upokojuje: „Stále je to lepšie, ako v tejto veci a proti týmto ľuďom niečo podnikať.“ Marek je napriek tomu deprimovaný. Jeho láska je už dva dni nezvestná a jeho život čoraz viac závisí na otcovi, hoci sa od neho chcel oslobodiť.

Obidve rodiny sa stále snažia zohnať peniaze na výkupné. Štefanovi jeho zámer nevychádza a situácia sa zhoršuje aj u Matošovcov. Zuzana je zhrozená, že Sára sa opíja s najmladším Hodákom. Ako to všetko dopadne?

Pozrite si video, z ktorého sa dozviete, čo sa dnes bude diať v Klane. Nezabudnite sledovať nový seriál Klan – V dobrom aj v zlom každý pracovný deň o 18.15 hod. na JOJke, alebo v archíve na joj.sk!