Prestrelka v Klane! Skončí Inéz v kaluži krvi?

Únoscovia budú zabíjať!

Dráma v seriáli Klan vrcholí! Jeden z nebezpečných únoscov Sveťo sa pokúsil o znásilnenie Inéz, ako pomstu za jej telefonát Marekovi. Pred strašnou udalosťou ju v poslednej chvíli zachráni príchod ďalších dvoch únoscov: „Čo to robíš ty idiot, preskočilo ti? Mám chuť rozbiť ti ten pripečený ksicht!“ Marek sa vystraší a okamžite sa ponáhľa za svojou láskou, ale prichádza neskoro. Údajný byt, kde sa mala Inéz nachádzať je opustený. Marek na dlážke nachádza svadobný prsteň. Ten je dôkazom, že Inéz v byte skutočne bola. Marek je zúfalý, bojí sa, že Inéz potrestali za telefonát smrťou.

Štefanovi hrozí väzenie, do jeho kancelárie vtrhne polícia. V putách ho spolu s Ninou odvádzajú a zabavujú mu celý majetok. Rodina Hodákovcov je stíhaná za hospodársku kriminalitu. Súd im zablokuje všetky účty, tým pádom nemôžu zaplatiť výkupné za úbohú Inéz. 

Únoscom sa podarí opustiť byt, kde väznili Inéz tesne pred príchodom Mareka. Auto s únoscami zastaví na odľahlej samote a strhne sa paľba. Prišiel niekto Inéz zachrániť, alebo skončí mŕtva v kaluži krvi? To všetko sa dozviete v dnešnej časti seriálu Klan - V dobrom aj v zlom každý pracovný deň o 18.15 hod. na JOJke, alebo v archíve na joj.sk!