Prvý slovenský javiskový sitcom je tu: Terapia smiechom vás neminie!

Polnišová, Kemka, Jakab, Miezga či Latinák - valí sa na vás sitcom plný tej najlepšej zábavy.

V novom roku 2014 vás čaká ešte viac zábavy! Aj preto sa televízia JOJ rozhodla pripraviť pre vás jedinečný javiskový sitcom s názvom Kukátko. Jeho herecké obsadenie je vám dôverne známe: nebude chýbať Petra Polnišová, Marián Miezga, Róbert Jakab či Juraj Kemka. Okrem nich v úlohe sexi spolubývajúcej a susedky Šeron uvidíte Agi Gubíkovú.

Predstavte si manželský párik, ktorý po rokoch spolužitia jeden druhého miluje aj nenávidí súčasne. Gabika (Petra Polnišová) je večne nespokojná. Najmä so svojím „nepoužiteľným“ manželom, ktorý zo všetkého najradšej vysedáva pred televízorom a sleduje futbal. Navyše sa u nich objaví nová, sexi susedka Šeron, na ktorú poriadne žiarli. Alojz Kurej (Lukáš Latinák), Gabikin manžel, sa hnevu svojej manželky obáva ako čert kríža. Bol by najradšej, keby mu dala pokoj, neťahala k nim nikoho na návštevu a nechala ho sledovať futbal. Občas pokukuje po „fešnej“ Šeron, no to samozrejme Gabika nemôže zistiť, lebo by mal doma peklo.

Marián (Róbert Jakab), je Alojzov kamoš a Dušana (Juraj Kemka) neznáša. Najradšej by sa ho zbavil. Tiež pokukuje po peknej, no naivnej Šeron (Agi Gubíková), ktorú by každý chlap chcel dostať iba do postele. No on je do nej zamilovaný, ibaže o tom vlastne ešte nevie...  Šeron cez kukátko špehuje aj domovník Ščibrány (Marián Miezga), ktorý sa najradšej zjaví vždy tam, kde ho netreba. A naopak  - ak jeho služby niekto potrebuje, zdúchne a nikto ho nevie nájsť...

Tieto rodiny bývajú na tom istom poschodí jedného domu. Zápletka je síce daná, no obsah vytvárajú skvelí herci svojou improvizáciou. Režisér a herec Dano Dangl, jeden z tvorcov sitcomu, plní zároveň funkciu rozprávača, ktorý dej zastavuje či mení prostredníctvom slúchadiel, ktoré majú herci. Každý dostáva pokyny, o ktorých ten druhý nič netuší. Veľkú úlohu bude zohrávať aj publikum, ktoré má možnosť interaktívne vstupovať do deja.

Neviete sa už dočkať? Tak nezabudnite, že už 27. januára bude TV JOJ vysielať prvú časť jedinečného javiskového sitcomu Kukátko. Vaše pondelky večer po Paneláku budú odteraz plné zábavy a verte, že sa naozaj máte na čo tešiť!