Zo zákulisia Kukátka: Takto sa herci pripravujú na ostrú!

Skúška prebieha pod taktovkou Dana Dangla.

Herci nového improvizovaného sitcomu Kukátko si musia zjesť svoj pracovný chlebík až dokonca. Myšlienka na Kukátko vznikla v hlave tvorcu Dana Dangla už pred viac ako troma rokmi, no na jeho realizáciu sa musel celý štáb a najmä herci poriadne pripraviť. Tesne pred ostrou klapkou sa herci pripravovali na svoj premiérový večer v prítomnosti Kukátka.

Na jednom pódiu sa tu stretli Petra Polnišová v úlohe „erdeg baby“ Gabiky Kurejovej, Lukáš Latinák v úlohe jej vždy flegmatického a spokojného manžela Alojza Kureja, ďalšími hercami, ktorých môžete v Kukátku vidieť sú Juraj Kemka ako neurotický módny návrhár Dušan Číž, Róbert Jakab ako starý mládenec a sukničkár Marián Ranka alias Majoránka a Ági Gubiková ako postava neúspešnej, no krásnej herečky Šeron, ktorá chce zachrániť svet. Oba byty spája postava podivného a veľmi zvedavého domovníka Ščibráňa, ktorý s radosťou nakúka do domovov svojich podnájomníkov.

Ako sa budú vyvíjať osudy tejto šestice postav? Všetko sa dozviete už dnes v novom improvizovanom sitcome Kukátko, ktorý nemá na území Slovenska obdobu, už dnes o 21:30 na JOJke. 

Čítajte viac:

Kukátko bude plné nášľapných mín! Herci to vôbec nebudú mať ľahké