Nenechajte si ujsť: Najvtipnejšie momenty premiérového Kukátka!

Na týchto scénach sa zaručene pobavíte!

Javiskový sitcom Kukátko je výnimočný nielen hereckým obsadením, ale aj spôsobom spracovania. Spája v sebe obľúbené prvky dobre známych zábavných formátov a improvizácie, ktoré vždy dostane diváka do kolien. To dokázala aj včerajšia premiérová časť originálneho sitcomu Kukátko, ktorý spája sociálne a osobnostne odlišné rodiny bývajúce na tom istom poschodí. Vedľa seba sa odohrávajú paralelné dejové línie dvoch bytov s absolútne rozdielnymi ľuďmi. Samotná zápletka je presne daná, no rozprávač Dano Dangl a aj diváci s radosťou zasahujú do deja a ovplyvňujú ho svojim rozhodovaním.

V prvej časti ste sa mohli stretnúť s usporiadanou dvojicou Kurejovcov, ktorí žijú vo svojom maličkom byte a stále sa na niečo sťažujú. V náprotivnom byte žije zhýralý podnájomník Marián Ranka alias Majoránka, ktorý býva v krásnom modernom byte, no nemá peniaze na to, aby ho mohol platiť. Preto aj napriek zákazu domovníka Ščimbrániho napíše inzerát do novín, na ktorý sa mu prihlásia dvaja netradičný nájomníci. Prvým je neurotický módny návrhár a puntičkár Dušan Číž a druhou je krásna, sexi, no trochu naivná a neúspešná herečka Šeron, do ktorej sa Marián na prvý pohľad bezhlavo zamiluje.

Zoznámenie a celá dejová línia prvej časti bola viac než extrémna a veľmi komická. Pozrite si tie najvtipnejšie momenty premiérovej časti improvizovaného sitcomu Kukátko. 

Zmeškali ste predchádzajúcu časť Kukátka, pozrite si ju v našom archíve