Ingrid z Lásky na chate si nedala servítku pred ústa: Prečo chce iba mladšieho partnera?

Ingrid sa od príchodu na chatu netajila tým, že nie je spokojná s výberom partnera kvôli veku. Starší muži jej skrátka nevyhovujú. Prečo? My máme exkluzívnu a otvorenú odpoveď!

Ingrid nebola s výberom partnera na chate spokojná spočiatku najmä kvôli veku. Miro je od nej starší a to sa Inge vstrebávalo len veľmi ťažko. Prečo má táto energická žena záujem skôr o mladšieho muža? „Mladší partner je živší, čo ja som tiež taká a práve preto si hľadám takého k sebe. Nemám rada nudných mužov, ktorí sa nevenujú žene,“ prezradila nám Ingrid v rozhovore dôvody. „Starší muži už nemajú v sebe takú iskru,“ dodala.

Zdá sa ale, že ju Miro presvedčil o tom, že to nemusí byť až tak pravda. Aj keď spočiatku nad jeho vekom špekulovala, každou chvíľou si Mira obľúbila viac a viac. Dokonca mu zalichotila, že vôbec nepatrí k tým starším a nudným mužom, ktorým sa snaží vyhýbať. Nuž, kto vie, ako to medzi nimi nakoniec dopadne. Čo myslíte, budú spolu Miro a Ingridka aj po šou? Nenechajte si ujsť pokračovanie aj ich vzťahu, už v pondelok o 21:40 na JOJke!

Sledujte Lásku na chate každý pondelok, utorok a v stredu o 21:40 na JOJke!

Nestihli ste poslednú epizódu Lásky na chate? Pozrieť si ju môžete aj tu: