Iskrenie od prvej chvíle! Na chatu prichádza nová dvojica: Zoznámte sa s Ruženou a Marekom!

Na luxusných chatách sa to len tak hemží romantikou. Tri dvojice sa v nich už vystriedali a teraz prichádza nová. Chémiu medzi nimi zbadáte okamžite!

Ingrid a Miro, ktorí všetkým dokázali, že vek je len číslo, chatu spoločne opustili a pre šou ton znamená len jedno. Nový párik na chate! Prichádzajú Ružena a Marek. Nádejné hrdličky si budú rozumieť už od samého začiatku. Oboch spája rovnaký zmysel pre humor a po pár minútach budete mať pocit, že sa poznajú niekoľko rokov. Rovno sa vrhnú aj na osobnejšie otázky, pri ktorých sa taktiež poriadne zabavia. Pozrite si malú ukážku vo videu HORE!

Na koho sa môžete už dnes večer tešiť?

Ružena Haršányiová

Ružena má 38 rokov a pochádza zo Zavaru pri Trnave. Je rozvedená a má 9- ročnú dcérku. Je vášnivou motorkárkou a od svojho partnera očakáva, že bude mať podobné záujmy, ako ona. Napríklad aj lásku k motorkám. Na mužoch si váži úprimnosť, ktorá je pre ňu vo vzťahu dôležitá. 

Láska na chate - Ružena Haršányiová Zdroj: TV JOJ

Marek Dobra

Marek má 34 rokov a pochádza z Kiarova. Preferuje skôr brunetky s dlhými vlasmi. Vo svojom voľnom čase má rád turistiku v horách. Jeho dokonalý deň by začal prebudením sa pri žene, ktorá ho miluje a zároveň by celý deň strávili spolu. Na konkrétnej aktivite v dobrej spoločnosti až tak nezáleží.

Láska na chate - Marek Dobra Zdroj: TV JOJ

Sledujte Lásku na chate, každý pondelok, utorok a v stredu o 21:40!