Chaty plné nováčikov! Prichádza Kaja a Šimon: Kráska nebude šetriť poriadne ostrou kritikou!

Na luxusných chatách sa to len tak hemží romantikou. Niekoľko dvojíc sa v nich už vystriedalo a teraz prichádza nová. Párik dokonca stihne naraziť na prvý problém!

Na chatu prichádza Kaja a Šimon! Sympatická dvojka si vás svojou bezprostrednosťou rozhodne získa. Ich prvé chvíle vás ale možno poriadne šokujú. Extravagantná kráska zavalí nádejného partnera poriadnou kritikou. Už po pár minútach odhodí zábrany a úprimne Šimonovi povie, čo si myslí o jeho vlasoch. Kameňom úrazu bude takzvaná „čiarka“, ktorá je ale podľa Karolíny skôr diaľnicou. Ostré slová vezmú Šimonovi akékoľvek nápady na obranu. Nuž, kto vie, ako to medzi nimi nakoniec dopadne. Máte sa ale rozhodne na čo tešiť!

Kto zavíta na chatu už dnes večer?

Karolína Jarábeková

Karolína má 23 rokov a pochádza z Banskej Štiavnice. Podľa nej muž nemusí mať bicepsy a čo sa týka dovolenky, preferuje skôr more, než hory. Medzi turistikou a kinom si vyberie určite premietanie dobrého filmu. Od svojho partnera očakáva komunikatívnosť, úprimnosť a vášnivý vzťah k sexu.

Láska na chate - Karolína Jarábeková Zdroj: TV JOJ

Šimon Straňák

​Šimon má 22 rokov a pochádza z Novej Dubnice. Po svojom boku si predstavuje partnerku, s ktorou bude zdieľať zmysel pre dobrodružstvo, ambície a chuť športovať. Preferuje dlhovlasé brunetky, dovolenku pri mori či turistiku.

Láska na chate - Šimon Straňák Zdroj: TV JOJ

Sledujte Lásku na chate, každý pondelok, utorok a v stredu o 21:40!