Spoznajte nový párik na chate: Sympaťák Števo nebude strácať čas a na Sofiu vybalí TOTO!

Nová dvojica na chate znamená len jedno. Nová šanca na lásku a spoznávanie sa! Do luxusných chaletov mieri mladá kráska Sofia a len o kúsok starší sympaťák Števo. Pozrite, čím fešák svoju novú, možno budúcu partnerku poriadne prekvapí už na začiatku!

Na chatu prichádzajú Sofia a Števo a už od začiatku je jasné, že sú si vzájomne sympatickí. Na bližšie spoznanie sa ale ešte potrebujú čas. Števo si však šplhne u svojej potenciálnej partnerky hneď na začiatku. Rozhodnú sa totiž variť jedlo a sympatický mladík sa toho chopí najlepšie, ako len vie. Sofia bude veľmi príjemné prekvapená. Nuž, lepší začiatok si ani nemohli predstaviť. Čo ich čaká a neminie na chate? To uvidíme až časom.

Na koho sa môžete tešiť v nových epizódach?

Sofia Galbavá

​Sofia má 19 rokov a pochádza z Topoľčian. So svojim partnerom musí mať spoločných hneď niekoľko vecí. Patrí medzi ne zmysel pre humor, schopnosť a ochota komunikovať a vzájomné porozumenie. Jej dokonalá dovolenka je pri mori a vyhovuje jej viac večera v reštaurácii, než doma pri sviečkach.

Láska na chate - Sofia Galbavá Zdroj: TV JOJ

Štefan Šandor

​Štefan má 22 rokov a pochádza z Trnavy. Preferuje skôr dlhovlasé brunetky. Má rád turistiku a domácu večeru pri sviečkach. So svojou partnerkou by mal mať spoločný zmysel pre humor a očakáva, že si budú skrátka rozumieť na tej istej vlnovej dĺžke. 

Láska na chate - Štefan Šandor Zdroj: TV JOJ

Sledujte Lásku na chate, každý pondelok, utorok a v stredu o 21:40!