Nová dvojica, tá istá otázka! Že je vek len číslo? Pozrite, čo si o tom myslia Ingrid a Jurij!

Nová dvojica na chate znamená len jedno. Nová šanca na lásku a spoznávanie sa! Do luxusných chaletov mieri sympatická Ingrid a rovnaký sympaťák Jurij. Neuveríte, aká otázka bude znovu nastolená pri ich prvej spoločnej konverzácii!


Do luxusných priestorov prichádza nová dvojica a tá otvorí debatu, ktorá je verným divákom šou dobre známa. Na scénu príde otázka veku, ktorú v predchádzajúcich epizódach riešila taktiež Ingrid. Nová Ingridka, ktorá prichádza na chatu už dnes večer, odhodí všetky zábrany a položí túto otázku svojmu novému parťákovi na nasledujúce dni. Jurij podľa nej vyzerá dobre, avšak odpoveď na otázku veku ju náramne zaujíma. O svojich preferenciách sa zatiaľ nevyjadrila. Čo myslíte, bude chcieť aj táto Ingrid mladšieho partnera? To zistíte už dnes večer! Pozrite si krátku ochutnávku z debaty nového páru vo videu HORE.

Na koho sa môžete tešiť už dnes večer?

Ingrid Bednárová

Ingrid má 48 rokov a pochádza z Nového Mesta nad Váhom. Je slobodná a má sedemnásť ročného syna. Na mužoch sa jej páči napríklad to, ak majú radi šport. Preferuje skôr dovolenku pri mori či návštevu kina. Počas svojho dokonalého dňa by si najradšej užívala pohodu a nič nerobenie.

Láska na chate - Ingrid Bednárová Zdroj: TV JOJ

​Jurij Korž

​Jurij má 66 rokov a pochádza z Kyjeva. Žije však v Bratislave. Preferuje blondíny aj brunetky a má radšej dovolenku v horách. Jeho partnerka by preto mala byť milovníčkou turistiky, spoločného chodenia na prechádzky a mala by si rada vychutnávať dobré jedlo. 

Láska na chate - Jurij Korž Zdroj: TV JOJ


Sledujte Lásku na chate, v novom vysielacom čase, každý pondelok a v stredu o 22:30 na JOJke!