Ruža a Braňo si po opustení chaty nedali servítku pred ústa: Toto si o sebe skutočne myslia!

Pobyt nádejných hrdličiek, Braňa a Ruže, sa už na chate síce skončil, no keďže sa pri záverečnom rozhodnutí rozhodli odísť ako pár, čakala ich neľahká skúška v realite. Čo si o sebe v skutočnosti myslia? V rozhovore nám dokonca prezradili, či už za sebou majú aj prvú hádku!

„Ja som naňho dosť často myslela, už keď som ho videla v upútavke a keď som ho videla vo dverách, tak mne srdce poskočilo. Aj naživo bol taký, ako som si ho predstavovala a zosobňovala a také to správanie jeho, že je gentleman,“ prezradila nám Ruža, ktorá bola z výberu svojho už druhého partnera na chate očividne nadšená. Zasypala ho totiž samou chválou. „Choval sa ku mne slušne, nebol zbrklý a jednal rozumne,“ dodala k otázke týkajúcej sa toho, čo sa jej na Braňovi najviac páči.

Braňo neostal svojej povesti gentlemana nič dlžný a Ružene adresoval taktiež slová plné chvály. „Triasol som sa, že kto tam bude. Ale klobúk dole. Mne čo sa páči na žene, ten prvý outfit takže totálne a potom, keď sme sa spoznali a otvorila ústa, tak som vedel, že sme na tej istej vlne. Takže za mňa dobre,“ prezradil účinkujúci zo šou. Na Ruži ho najprv upútal jej vzhľad. Pri výbere svojho outfitu si totiž dala pred prvým stretnutím naozaj záležať a Braňo to vedel patrične oceniť. „Sexi bola oblečená, som nevedel, že kam sa mám pozerať. Z vizuálne stránky top. Neľutujem tie dni, bolo to fajn,“ dodal Braňo.

LNCH - Ruža a Braňo Zdroj: TV JOJ

Ruža si chcela ale Braňa už na chate otestovať, aby vedela, ako reaguje aj v nie úplne príjemných situáciách. Braňo v skúške uspel a žiadna dráma sa nakoniec nekonala. „Ja som sa snažila jednu škriepku vyvolať, ale čakala som, že ako sa zachová, ale v pohode,“ prezradila na seba Ružena. Ako reagoval Braňo? „Ja som bol sám sebou, ja som povedal, že chce to čas nie, že nemôžem jej dať hneď jazyk do úst,“ nedával si servítku pred ústa Braňo a takto bez okolkov celú situáciu takto okomentoval. Majú už za sebou poriadnu hádku a vadili im na chate kamery? Aj to sa dozviete vo videu HORE!

Sledujte Lásku na chate, každý pondelok o 22:50 a v stredu o 22:30 na JOJke!