Viete, čo je rockabilly štýl? Skúste ho aj vy a budete neprehliadnuteľná!

Ďalší tutoriál.

Tradične nám Lucka Sládečková alias Lucid Style prináša ďalší z jej tutoriálov. Tentoraz však trošku pritvrdíme a nahliadneme do rockového štýlu. Nikoleta sa bežne veľmi nelíči a vždy radšej staví na prirodzenú krásu, preto vás určite príjemne prekvapí, ako jej svedčí, keď sa jemne nalíči. Pri štýle rockabilly sa žena nemusí príliš líčiť. Stačí jednoduchý make-up, nude tiene, špirála a podstatný je najmä rúž, ktorý musí byť výrazný.

V tomto tutoriáli sme sa viac zamerali aj na vlasy, keďže Nikoleta ich má krásne a dlhé, mohla sa Lucka s nimi poriadne vyhrať. Účes síce nevyzerá jednoducho, ale môžeme vás ubezpečiť, že ak si ho vyskúšate doma párkrát pred zrkadlom budete ho o chvíľu vedieť aj so zavretými očami. S týmto typom účesu a líčenia zaručene zaujmete svoje okolie, ale aj každú spoločnosť, do ktorej prídete.

Ak aj vy sa chcete naučiť niečo nové ohľadom vizáže a túžite po tom, aby vás Lucka nalíčila, neváhajte a zašlite nám formulár so svojou nenalíčenou fotografiou a možno si vyberie práve vás!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora