Emócie by sa dali aj krájať: Takto prežívajú radosť z výhier súťažiaci v Lucky room!

Máte sa rozhodne na čo tešiť.

Na obrazovky JOJky prichádza už v sobotu nová vedomostná televízna hra Lucky Room, v ktorej pôjde o skutočne veľké výhry! K peniazom sa dostane každý, kto sa chce zabaviť, zároveň dokáže aj poriadne riskovať a nemá zábrany zodpovedať na akúkoľvek vedomostnú otázku. V každej epizóde si zmerajú sily traja hlavní hráči, ktorých úlohou je odpovedať na vedomostné otázky. Každého súťažiaceho budú v špeciálnej miestnosti zvanej „lucky room“ podporovať jeho rodinní príslušníci alebo priatelia.

Práve jeho „parťáci“ zohrajú dôležitú úlohu, pokiaľ hráč správne zodpovie otázku, pretože oni budú „rozhodovať“ o výške jeho výhry. Najdôležitejší moment je finále, pretože vďaka poslednej otázke sa bude hrať o tie najväčšie a najrozhodujúcejšie výhry. Moderátormi sú Marcel Forgáč a Barbora Krajčírová, ktorá sa bude nachádzať v takzvanej izbe plnej peňazí, ktorá je veľmi separovaná od hlavného štúdia. Jej úlohou bude byť v nej s rodinnými príslušníkmi, upokojiť ich alebo sa s nimi tešiť, keď si budú vyberať čísla. Vedomostná televízna hra plná adrenalínu, ale aj obrovských výhier je tu! Pozrite si vo videách HORE a DOLE, aké emócie z výhier budú prežívať hráči v Lucky room už od soboty! Ak sa chcete zúčastniť aj vy, vyplňte prihlasovací formulár

Prvého víťaza môžete spoznať už v deň narodenín JOJky, čiže v sobotu 2. marca o 20:35. Ďalšie premiérové časti uvidíte vždy od pondelka do štvrtka o 17:45 na JOJke!