Zahrajte si s nami Lucky Room už teraz: Zodpoviete na túto netradičnú otázku?

Nebude to rozhodne jednoduché.

Na obrazovky JOJky prichádza už dnes nová vedomostná televízna hra Lucky Room, v ktorej pôjde o skutočne veľké výhry! Trom súťažiacim položíme osem zaujímavých otázok počas ôsmich dramatických kôl. Rodina víťaza dostane šancu hrať o veľkolepé výhry v izbe plnej peňazí. Majú neľahkú úlohu - nájsť čo najväčšiu sumu. Sú na to však sami. Hráč v štúdiu síce vie, kde sa výhra nachádza, ale navzájom sa so svojou rodinou nepočuje a ani nevidí. Absolútny víťaz všetkých kôl so svojou rodinou zabojuje vo veľkom finále absolútne o všetko. Možno aj o najväčšiu výhru 250 tisíc eur.

​Od nás však nikto neodíde naprázdno. V Lucky Room nás však rozhodne nebudú čakať žiadne nudné a predvídateľné otázky. Práve naopak. Všetky budú mimoriadne zaujímavé a tak trocha nečakané. Presne ako nasledujúca. Vedci totiž zistili, koľko by mohla vážiť duša. Ide zhruba o hmotnosť jeden kopcovitej lyžice hrubej múky. Otázka teda znie:

"O koľko gramov sa zmenší hmotnosť človeka po smrti?" Poznáte odpoveď? Tú sa dozviete už dnes večer v novej televíznej hre Lucky Room!

 

Lucky Room - otazka Lucky Room - otazka Zdroj: TV JOJ

Prvého víťaza Lucky room môžete spoznať už dnes o 20:35. Ďalšie premiérové časti uvidíte vždy od pondelka do štvrtka o 17:45 na JOJke!