Ako princezná z rozprávky: Šaty Barbory Krajčírovej budete chcieť okamžite aj VY!

Sympatickej blondínke sa darí v pracovnom i súkromnom živote. Mnohí z vás Barboru počúvajú v rádiu, no diváci ju poznajú aj z televíznej obrazovky, kde moderuje rôzne relácie. Je šťastne vydatá a radosť jej robí rozkošná dcérka Amia.

Blond vlasy, veselé oči, milý úsmev, veľmi príjemný a spontánny prejav. To sú atribúty, vďaka ktorým je moderátorka Barbora Krajčírová veľmi obľúbená. Diváci televízie JOJ si ju možno ešte pamätajú z tanečnej šou Tanec snov či z relácie Moja prvá dovolenka a nedávno zažiarili aj v relácii Lucky Room, v ktorej rozdávala veľké finančné výhry. Sympatická blondína tvorila niekoľko rokov prominentný pár so spevákom a producentom Tomim Popovičom. Ich cesty sa však rozišli, no ako obaja tvrdia, ostávajú naďalej priateľmi a hlavne rodičmi ich dcérky Amie. Barbora však pred niekoľkými mesiacmi všetkých poriadne prekvapila, pretože po ročnej známosti sa tajne vydala za komunálneho politika Ľuboša Krajčíra.

​Barbora je krásna mladá žena a každý módny kúsok na nej vyzerá úžasne. Nedávno na sociálnej sieti pridala fotografiu z moderovania na zámku, kde mala oblečené nádherné rozprávkové šaty, v ktorých vyzerala ako princezná

View this post on Instagram

Moderovačka na zámku ? šaty: @blonde_brunette_store makeup: @frimerovamichala

A post shared by Barbora Krajčírová (@barbora.krajcirova) on