Dcéra Barbory Krajčírovej je už veľká slečna: Aha, ako sa Amia podobá na svoju maminu!

Blond vlasy, veselé oči, milý úsmev, veľmi príjemný a spontánny prejav. To sú atribúty, vďaka ktorým je Barbora Krajčírová veľmi obľúbená. Rovnakú krásu do vienka zdedila aj jej dcéra Amia.

Charizmatická Barbora Krajčírová je známa moderátorka obľúbeného slovenského rádia a taktiež ju mnohí z vás poznajú aj z našej relácie Lucky Room. Sympatická blondínka tvorila niekoľko rokov prominentný pár so spevákom a producentom Tomim Popovičom. Ich cesty sa však rozišli, no ako obaja tvrdia, ostávajú naďalej priateľmi a hlavne rodičmi ich dcérky. Rozkošná Amia má osem rokov a už odmalička z nej rastie rozkošný anjelik. Krásne blond vlasy zdedila po mamine a výrazné modré oči zase po otcovi.

Barbora je už viac ako rok manželkou komunálneho politika Ľuboša Krajčíra, a preto dala definitívne bodku aj za svojím starým priezviskom Rakovská, pod ktorým ju poznala aj väčšina jej fanúšikov, divákov a poslucháčov rádia. Moderátorka sa netají tým, že s manželom plánujú spoločného potomka. Nuž, možno už čoskoro pribudne Amii braček alebo sestrička.

Barbora Krajčírová s dcérou Zdroj: instagram B.K.