Roboty sa nebojím a ty sa nemusíš báť mňa!

Jurajova bývalá odišla aj s dieťaťom žiť do Anglicka, pravú lásku sa mu nepodarilo dosiaľ nájsť a tak ho mama prihlásila do šou Mama, ožeň ma!

Rozvedený Juraj je charizmatický podnikateľ s výrazným hlasom a prenikavým pohľadom z Dolnej Lehoty. Kým v pracovnom živote sa mu darí, v osobnom to nemá jednoduché. So ženami sa už viackrát popálil, najhlbšiu ranu v ňom zanechala bývalá manželka, ktorá odišla spolu s ich dieťaťom žiť do Anglicka. Napriek tomu, že sa Juraj intenzívne snaží o hľadanie pravej lásky cez internet, nedarí sa mu. Tvrdí, že všetkým ženám v jeho okolí šlo dosiaľ len o peniaze alebo sex. Sníva o usporiadanej rodine, deťoch a štíhlej manželke, ktorá mu bude verná. Je to tvrdý chlap, ktorý trávi väčšinu dňa v hore, ktorá je jeho pracoviskom. Napriek tomu je však galantný a pozorný muž, ktorý túži po stabilnom vzťahu. Má niekoľkých zamestnancov a tvrdí, že dobre zarába. 

Jurajova mama pracuje ako predavačka v miestnych potravinách. Je to milá dedinská pani, ktorá si voľný čas kráti klasickými zábavkami vidieckej ženy - prácou na záhradke a televíziou. Má trochu strach, aby si nenarobili s Jurajom pred susedmi hanbu, lebo dom postupne prerábajú a nie je zatiaľ v úplne reprezentatívnom stave. Žijú v ňom spolu s Jurajovou sestrou, ktorá je kuchárka a jej jedenásťročným synom.

Ak je vám Juraj sympatický, neváhajte a vyplňte krátky formulár a nájdite v Jurajovi lásku svojho života!