Martinka a Ľubka - Mama, ožeň ma

Veľké finále plné sĺz: Krehkú Martinku Tibor vyhodí na ulicu!

Aj Ľubka dosníva svoj sen a od Juraja odíde s kropajmi sĺz.

Dvojmesačné hľadanie lásky sa končí. Dnes definitívne zistíme, ku komu aktéri našej šou prechovávali skutočné city a či budú aj opätované. Práve dnes nastal čas veľkého finále, kedy dochádza k poslednému vyraďovaniu a muži rozhodnú, ktorú zo žien, ak nejakú vôbec, chcú u seba natrvalo ubytovať.

U Juraja dochádza k napínavému vyraďovaniu. Stanka dúfa, že pôjde domov, Ľubka naopak vzýva nebesá, aby tento deň patril začiatku jej lásky s Jurajom. Pilčík to však všetko cíti inak a my dobre vieme ako. Domov posiela astrálne vycvičenú drogistku. Tá v momente prichádza o všetky svoje sny a plány a plná sĺz sa poberá domov. Juraj dáva priestor Stanke, aby sa naposledy vyjadrila. „Ako si sa rozhodla? Zostávaš, alebo ides domov?“ spýta sa. Odpoveď však veľmi dobre poznáme. Po dianí u Juraja tak ostanú rovno dve zlomené srdcia.

Niko to mal v porovnaní s Jurajom oveľa jednoduchšie. V očakávaní vytúženej brazílky mu nestačili ani tri krásne baby. Najskôr, medzi esemeskovaním a jedením kuraťa s ryžou, vyradil Katku. Keď prišla Nikolina mama a dievčatá ju konfrontovali so skutočnosťou, že sa im Niko absolútne nevenoval a vymýšľal hlúposti. A tak dievčatá, pohoršené svalnáčovým správaním, vymysleli taktiku – nech sa chlapec pobalí a odíde z domu. Kým si dievčatá štrngajú a oslavujú Nikov odchod, on úprimne hovorí, že ani jedna z nich mu chýbať nebude. Vydal sa teda cestou necestou v ústrety novej láske, ktorá možno čaká za prvým rohom.

U Andreja sa schyľuje k veľkej konfrontácii. Najskôr však Vierka odhalí, že ju Andrej volal do poľa za zámienkou polnočného sexu. Andrej však tvrdí, že absolútne nevie, kde to zobrala, pretože ona je podľa neho „veľmi retardovaná a on s debilmi nechce mať nič spoločné“. Dôjde aj na vyjasňovanie si predošlej noci, kedy DJ jasne Vierke naznačí, že mohla obísť aj horšie ako len s dvomi fackami. Andrej nakoniec vyhodí obe dievčatá, no pred tým, než odídu, sa konečne prejaví aj Miška. “Každý tu hovorí len o Vierke, ale ty si sa pred kamerami ukázal, aký si agresívny, ako tu vkuse len vrieskaš a každého chceš len mlátiť. Vôbec sa nevieš ovládať, každá maličkosť sa vytočí do nepríčetnosti,” hodnotí mladíka, ktorý má jej slová aj tak viac-menej v paži.

Tibor v priebehu noci zmení svoje správanie. Z nevinného karaoke speváka, ktorý po pár pohárikoch nemá problém ani so stritízom pre svoju nápadníčku, sa razom stáva hulvát. Pred tetou otvorene hovorí, že sa za Martinku na spoločnej večeri hanbil a svoj názor povie krehkej upratovačke aj rovno do tváre. „Najskôr som si myslel, že si vyberiem teba, ale rozhodol som sa pre Júliu, lebo sa mi veľmi zapáčili jej oči a máme toho veľa podobného. Hneď prvý deň, ako som ťa videl, som sa chytil za hlavu. Cítim sa s tebou strašne trápne. Neviem si s tebou predstaviť ani život a ani to, že by som s tebou mal ísť medzi svojich kamarátov. Od hanby by som sa išiel až pod zem zakopať. Nepáči sa mi tvoja povaha. Výzor, to by sa dalo ešte spraviť, ale…. Hľadaj kufor a hop von,“ povie Martinke bez súcitu. Martinka sa uplakaná zberá pobaliť si veci a ani pri tejto činnosti nemá pokoj. Tiborovi sa zdá, že sa balí príliš pomaly a tak sa ju snaží popohnať: „Dám ti pätnásť minút, inak ťa vyhodím!“ Martinka odchádza späť do Žiliny sklamaná a ponížená.

Finále Mama, ožeň ma sledujte o 21:50 na Jojke!