Tibor súkromné

Vykopol Martinku a teraz sa usmieva: Som šťastne zadaný!

Tibor však upozorňuje, že s Martinkou je v pravidelnom kontakte!

V šou hľadal lásku, nakoniec ju našiel po nej. Tibor z Veľkej Paky sa momentálne teší z jeho nového vzťahu, ktorý začal krátko po šou. O svojej novej láske však nechce veľa rozprávať, jeho partnerka si totiž neželá byť v médiách! Mám priateľku, ale nechcem o tom veľmi hovoriť. Nechce, aby sa o nej písalo, aby bola v médiách. Nechcú to ani jej rodičia,“ hovorí Tibor. Párik je momentálne pod neustálou kontrolou dedinského okolia. Zvedavé oči ich už stihli načapať na spoločnej prechádzke. „Aj teraz cez víkend nás spolu videli a už bolo zle,“ sťažuje si karaoke spevák.

Ten už začiatkom týždňa prezradil, že popularita mu priniesla aj výhražné správy od jeho nepriateľov, na druhej strane sa teší na jeho pomery vysokej popularite u žien. „Zvýšila sa trošku popularita, priateľka už začína žiarliť, pretože mi stále vypisujú dievčatá,“ pochválil sa. V kontakte je dokonca aj s dievčatami zo zoznamky Mama, ožeň ma. „S Martinkou aj Julkou som volal teraz minulý piatok. Stále sme v kontakte. Martinka sa za šou hanbí. Dosť na ňu škaredo pozerajú aj jej známi, hlavne za tú posteľnú scénu,“ prezrádza Tibor, ktorý bol pri spomínanej scéne najviac aktívny.

Tibor Martinke urobil sám veľkú hanbu, keď ju bez citu vykopol na ulicu, no dvojica nezhody hodila za hlavu a v súčasnosti už spolu normálne komunikujú. Tiborova priateľka sa ale musí mať na pozore. Nabudené dievčatá sú momentálne okolo Tibora na každom kroku!