Objaví sa Názlerová po boku Bruna na piatkovej MISS?

Známa tvár zo Súdnej siene sa vo včerajšom žrebovaní o 10 000 € priznala, že by súťaž krásy pokojne odmoderovala.

Prestížna súťaž krásy MISS Slovensko 2012 na obrazovkách Jojky vyvrcholí už zajtra a preto sú na mieste úvahy, či sa po boku moderátora programu Bruna Cibereja objaví aj nežnejšia polovička. Tých z vás, ktorí sledovali včerajšie žrebovanie o 10 000 € možno zaskočil hosť losovania Renáta Názlerová, ktorá sa chuťou moderovať súťaž krásy netajila. Svojou úprimnosťou zaskočila aj Ľuboša Sarnovského, ktorý s Renátou súhlasil, že by všetky finalistky zatienila.

Aj keď advokátka zo Súdnej siene svoju poznámku myslela ako žart, spojenie krásy a inteligencie by podľa nej nebolo na škodu. Či jej práve tá inteligencia pri finalistkách predošlých súťaží chýbala, už konkretizovať nechcela: "Toto je, samozrejme, na individuálnom zvážení každého diváka."

"Moderovačka" súťaže MISS vzišla z Ľubošovho zistenia, že by sa Renáta okrem Súdnej siene videla aj v inom projekte. Nám túto jej ambíciu potvrdila: "Som novinárka, mne je publicistika blízka, či už písaná alebo moderovaná. Ak by bol priestor na vlastnú individualitu, na vlastné názory a humor, tak taký formát by sa mi veľmi páčil." A pokojne by si ho "strihla" aj so samotným Ľubošom. "Myslím, že by nám to celkom pasovalo dohromady, aj keď sme boli obaja z tejto predstavy zaskočení," hovorí s úsmevom.

A čo na to Ľuboš Sarnovský"Skôr ako MISS by som dal prednosť priamemu prenosu z Majstrovstiev Európy vo futbale, pár hráčov podľa dresu spoznám a ona by mi zase sekundovala svojimi vtipnými bonmotmi. Taký futbal v telke muži určite ešte nezažili!" hovorí odhodlane. Včerajšie žrebovanie ho totiž skutočne pobavilo: "Renáta je veľmi šarmantná žena, príjemná, s nadhľadom, zmyslom pre humor. Jej túžba moderovať MISS je za 100 bodov. S vysvetlením, že ju jedinú si potom diváci nepomýlia so súťažiacimi, ma úplne dostala!"

Kým hrať o 10 000 € vďaka 10. narodeninám Jojky máte možnosť do 3. mája, finále MISS Slovensko 2012 je tu už zajtra od 20:20 na Jojke. Sami si nenechajte ujsť, či nás Renáta Názlerová predsa len neprekvapí.