Finále Miss Slovensko 2018 už dnes večer: Poznáme meno moderátora aj zloženie poroty!

Okrem ženskej krásy vás čaká aj skvelý program.

Štyri mesiace tvrdej práce, desiatky nácvikov, množstvo sústredení a ešte viac fotení a litre potu. Tým všetkým si muselo prejsť jedenásť finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2018 od vstupu do súťaže až po samotné finále. Veľký večer, na ktorý sa tak dlho pripravovali, ich čaká už dnes. Vyhrať chcú všetky, no len jedna z nich získa prestížnu korunku krásy a s ním spojený postup na svetovú súťaž a množstvo ďalších výher. „Missky“ budú o triumf počas finále bojovať v krásnych modeloch a chýbať nebude ani povestná promenáda v plavkách, ktorá poteší nejedno mužské oko. Okrem hlavných titulov sa už tradične budú udeľovať aj tie čiastkové, pričom jedným z nich je aj EVA Miss Sympatia. O držiteľke tohto titulu bude až do posledných minút priameho prenosu rozhodovať divácke hlasovanie. Výťažok z tohto hlasovania poputuje tento rok v plnej výške na charitatívny projekt denníka Nový Čas - Srdce pre deti, ktorý spravuje Nadácia Pontis. Počas galavečera budú udelené aj ďalšie tituly – Miss Drive, Miss Gosh, Miss Pierot a Miss Príjemný hlas. Držiteľka titulu Miss Press bola vyhlásená už počas tlačovej konferencie.

​Počas galavečera na divákov čaká skvelá fashion show, ale aj viacero zaujímavých hudobných čísiel a interpretov – Dara Rolins, Emma Drobná, Tomáš Buranovský i skupina Elán, ktorá v priamom prenose predstaví svoj úplne nový singel. Moderátorom večera bude rovnako ako minulý rok Libor Bouček. V porote, ktorá sa s dievčatami stretne ešte pred finálovým večerom, budú okrem riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej aj Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná, módny dizajnér Michael Kováčik, doktorka Alena Pallová z Inštitútu estetickej medicíny, riaditeľka predaja formátov pre strednú a východnú Európu vo FremantleMedia Andrea Gavačová, Miss ČR 2009 Aneta Vignerová, český herec Jaromír Hanzlík a Mister Global 2016 Tomáš Martinka.

MISS SLOVENSKO 2018 získa postup na Miss World 2018, honorovanú zmluvu, štýlové SUV Hyundai Kona a mnoho ďalších zaujímavých cien. Prvá vicemiss Slovensko 2018 pocestuje v druhej polovici roka na svetovú súťaž Miss International a druhá vicemiss Slovensko na súťaž Miss Supranational. Pre finalistky sa však projekt Miss Slovensko ani zďaleka finálovým večerom nekončí. Predbežne je naplánovaných niekoľko aktivít. Už v máji spoločne navštívia rezort Gothal v Liptovskej Osade a v auguste ich čaká spoločná dovolenka v Turecku v 5* rezorte prestížnej hotelovej siete Trendy Hotels od cestovnej kancelárie Hydrotour.

Sledujte finálový večer Miss Slovensko 2018 v priamom prenose už dnes o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora