Vyberte si z finalistiek Miss Slovensko 2019 svoju favoritku: Máme pre vás malý ťahák!

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko má každý rok aj charitatívny rozmer. Hlasovaním o titul EVA Miss Sympatia tak nielenže podporíte svoju favoritku, ale aj prispejete na dobrú vec. Celý výťažok z hlasovania totiž putuje na dobročinné účely. Ak ešte svoju kráľovnú krásy nemáte, pripravili sme pre vás malú pomôcku.

Finále súťaže Miss Slovensko 2019 sa nezadržateľne blíži a my sa už v sobotu dozvieme, ktorá spomedzi finalistiek sa stane tohtoročnou kráľovnou krásy. Kým o víťazke titulu Miss Slovensko rozhodne odborná porota, o držiteľke titulu EVA MISS Sympatia 2019 opäť rozhodujú diváci a fanúšikovia dievčat. ​Esemeskové hlasovanie potrvá až do posledných minút finálového večera a tak máte stále dosť času podporiť svoju favoritku. Treba ale pripomenúť, že toto hlasovanie má tak ako každý rok aj charitatívny rozmer. Výťažok z hlasovania totiž poputuje na naozaj dobrú vec. „Súťaž Miss Slovensko sa vždy snaží so svojimi finalistkami a ich fanúšikmi pomôcť tam, kde treba. Tento rok hlasujúci podporia nielen svoju favoritku, ale aj zariadenie pre seniorov CSS NÁRUČ Senior&Junior, ktorému sa budeme s dievčatami aj v budúcnosti venovať,“ uviedla riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Ak ešte stále váhate a nemáte svoju favoritku, máme pre vás malú pomôcku. Každá z finalistiek totiž povedala, prečo by ste hlas mali poslať práve jej. Ich odpovede nájdete v priloženom videu!

Podporiť svoju favoritku môžete zaslaním prázdnej SMS na konkrétne špeciálne číslo vami vybranej finalistky:
Natália Hrušovská – 9501
Alica Ondrášová – 9502
Patrícia Junasová – 9503
Frederika Kurtulíková – 9504
Barbora Korcová – 9505
Tereza Turzová – 9506
Ivana Gromová – 9507
Michaela Budáčová – 9508
Ema Mészárosová – 9509
Michaela Čajková – 9510
Melissa Záteková – 9511
Terézia Jakubcová – 9512

Sledujte finálový večer Miss Slovensko 2019 v priamom prenose o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora