Novinka na finále Miss Slovensko: Krása im už stačiť nebude, musia vedieť TOTO!

Aktuálny ročník prestížnej a na Slovensku najdlhšie vysielanej súťaže krásy Miss Slovensko sa blíži ku koncu a my už v sobotu večer spoznáme kráľovnú krásy. Finalistky to však tento raz majú o čosi ťažšie než po minulé roky. Štíhle postavičky a krásna tvár im už totiž v snahe uspieť stačiť nebudú. Prečo?

Prípravy na priamy prenos súťaže Miss Slovensko 2019 sú v plnom prúde, pretože od finále nás delí už len niekoľko hodín. Galavečer bude opäť veľkolepý a diváci sa môžu tešiť nielen na krásne módne prehliadky či na skvelé hudobné vystúpenia. Súťaž totiž priniesla tento rok jednu veľkú novinku. Finalistky sa počas večera predvedú v špeciálnom čísle, ktoré bude po skupinách vyskladané z ich talentových dispozícií. Nebude chýbať spev, hra na klavír či tanec, ale ani prvky modernej gymnastiky. ,,Verejnosť si už dlhšie žiadala určitú aktivitu samotných finalistiek ako súčasť večera. Rovnako je to aj na svetových súťažiach. Preto sme sa rozhodli, že dievčatá pospájame do spoločných čísiel, v ktorých sa podržia navzájom,“ prezradila riaditeľka súťaže Miss Slovensko 2019 Karolína Chomisteková.

​Talentová disciplína je už dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou na svetovej súťaži Miss World, takže víťazka zo Slovenska nebude musieť nad prípravou čísla dlho premýšľať. „Šport aj talent sú súčasťou bodovania na svetových súťažiach. Preto je veľmi dôležité, aby sme vybrali slečnu, ktorá niečo vie aj v tomto smere. Samozrejme, je to náročné, lebo ak niekto nehrá na hudobný nástroj alebo netancuje a zrazu si musí vymyslieť nejakú voľnú disciplínu, tak je to náročné. Ale dievčatá to poňali veľmi dobre a teším sa na to,“ zhodnotila.

Sledujte galavečer Miss Slovensko 2019 v priamom prenose už zajtra o 20:35 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora