Finále Miss Slovensko 2019 už dnes večer: Poznáme mená moderátorov aj zloženie poroty!

Aktuálny ročník prestížnej a na Slovensku najdlhšie vysielanej súťaže krásy Miss Slovensko sa blíži ku koncu a už dnes večer spoznáme kráľovnú krásy. Galavečer bude opäť veľkolepý a diváci sa môžu tešiť na krásne módne prehliadky, na skvelé hudobné vystúpenia, na talentovú disciplínu a na mnoho ďalších super vecí.

Štyri mesiace tvrdej práce, desiatky nácvikov, množstvo sústredení a ešte viac fotení a litre potu. Tým všetkým si muselo prejsť dvanásť finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2019 od vstupu do súťaže až po samotné finále. Veľký večer, na ktorý sa tak dlho pripravovali, ich čaká už dnes. Vyhrať chcú všetky, no len jedna z nich získa prestížnu korunku krásy a s ním spojený postup na svetovú súťaž a množstvo ďalších výher. Zaujať porotu a divákov sa budú snažiť v zaujímavých modeloch slovenských módnych návrhárov a zvučných značiek. Úvodnú kolekciu pripravila pre súťažiace Izabela Komjati, spoločnú prehliadku bude mať štvorica dizajnérov – Michaela Ľuptáková, Klementína Tomrecaj, Michael Kováčik a Lukáš Krnáč, plavková disciplína sa bude niesť opäť v zaujímavom duchu a v modeloch francúzskej značky Simone Pérèle, ktoré budú dostylované doplnkami Skvost a exkluzívne modely predvedie aj módny dom Alizé. Záverečná kolekcia bude patriť svadobnému salónu WEM, ktorý si pre tohtoročné defilé pripravil kolekciu spoločenských šiat doplnenú luxusnými klenotmi slovenského výrobcu svadobných šperkov LORETTA.

​Zaujímavé však nebudú len modely ale aj samotný program. Večerom nás budú prevádzať Libor Bouček a Michal Sabo. Počas finále vystúpia Carmen a Celeste Buckingham, Adam Ďurica so sláčikovým kvartetom, Mikolas Josef, akrobatická skupina Vertigo a ďalší účinkujúci, ktorí sa postarajú o impozantné otvorenie celého večera.

O víťaznej trojici rozhodne odborná porota v zložení: riaditeľka Miss Slovensko - Karolína Chomisteková, víťazka svetovej súťaže Miss Supranational 2018 – Valeria Vazquez Latorre, odborníčka na etiketu a kráľovský protokol – Katarína Diková Strýčková, spolumajiteľka celosvetovej kozmetickej značky GOSH Copenhagen – Bolette Tjellesens, šéfredaktorka magazínov Eva, Madam Eva a EMMA – Eva Blahútová, herec a moderátor – Maroš Kramár, finančný riaditeľ televíznej skupiny JOJ Group – Mojmír Mlčoch a módny návrhár – Michael Kováčik. Okrem hlavných titulov sa už tradične budú udeľovať aj tie čiastkové, pričom jedným z nich je aj EVA Miss Sympatia. O držiteľke tohto titulu bude až do posledných minút priameho prenosu rozhodovať divácke hlasovanie. Výťažok z tohto hlasovania poputuje tento rok v plnej výške Centru sociálnych služieb Náruč Senior&Junior. Garantom tejto kategórie je magazín Eva, s ktorým projekt Miss Slovensko spolupracuje na charitatívnych projektoch dlhodobo. Počas galavečera budú udelené aj ďalšie tituly - Hyundai Miss Drive, Miss GOSH, Miss Avène a Miss Príjemný hlas. Držiteľka titulu Miss Press bola vyhlásená už počas stredajšej tlačovej konferencie. Zvolili si ju akreditovaní novinári.

Sledujte galavečer Miss Slovensko 2019 v priamom prenose už dnes o 20:35 na JOJke!

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora