FOTO! Sexepíl a krásu môže rozdávať: TIETO zábery novej Miss Slovensko vás dostanú!

Novou kráľovnou krásy pre rok 2019 sa v sobotu stala sympatická Bratislavčanka Frederika Kurtulíková. V súťaži jej pomohli aj skúsenosti s modelingom, ktorému sa už niekoľko rokov venuje. A my sme pre vás našli zopár fotiek z jej portfólia!

Korunku pre kráľovnú krásy si v sobotňajšom finále vybojovala usmievavá Frederika Kurtulíková (4), ktorá zároveň získala aj titul Miss Gosh 2019. Víťazka sa venuje modelingu, vďaka ktorému je scestovaná a nadobudla tak množstvo skúseností. Aj preto sa jej porota rozhodla dať svoj hlas. „Frederika je nádherná, o tom niet pochýb. Je však nielen krásna, ale aj inteligentná, príjemná, elegantná. Podľa môjho názoru je stelesnením novej kráľovnej krásy. Jej vystupovanie, keď sa možno porovnalo s mladšími dievčatami, bolo iné. Možno to nie je len o tom veku, ale aj o tých skúsenostiach. Pôsobila veľmi pokojne, pokorne a to oslovilo porotu najviac,“ vysvetlila výber poroty riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková.

Frederika svoju prihlášku do súťaže Miss Slovensko poslala tento rok ako prvá. Kedysi tancovala v profesionálnej skupine a od 17 rokov sa aktívne venuje modelingu. Ovláda tri cudzie jazyky – angličtinu, španielčinu a francúzštinu. Narodila sa v znamení panny. Obdivuje všetky sebestačné ženy, ktoré stíhajú skĺbiť kariéru, rodinu, pomoc druhým a k tomu všetkému vždy vyzerajú krásne. Niet preto divu, že jej veľkým vzorom je známa herečka a filantropka. „Inšpiráciu čerpám od viacerých takýchto žien, ale jednou z nich, ktorú obľubujem odmalička, je herečka a režisérka Angelina Jolie,“ vysvetlila.

Víťazke gratulujeme a veríme, že bude úspešne reprezentovať Slovensko na Miss World!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora