Misska Tereza Turzová zažila v detstve hotové peklo: Šikana, odstrkovanie a posmešky!

Nemala na ružiach ustlané! Víťazka titulu Eva Miss Sympatia 2019 v priamom prenose prehovorila o trpkých spomienkach na detstvo. Od rovesníkov si totiž vytrpela veľa zla a po večeroch plakávala do vankúša.

Všetci vieme, že dospievanie nie je jednoduchou životnou etapou. Človek sa mení po fyzickej, aj po psychickej stránke a nie každý to dokáže zvládať ľavou-zadnou. Práve v tomto období sa veľa mladých ľudí stáva obeťou šikany, ktorá na duši zanecháva hlboké stopy. Svoje o tom vie aj krásna Tereza Turzová, ktorá na súťaži Miss Slovensko 2019 získala tituly Hyundai Miss Drive, Miss Press a Miss Sympatia. V priamom prenose totiž priznala, že aj ona bola obeťou drsnej šikany. „Prešla som si šikanou a nie ľahkou. Odmalička som sa stretávala a viac si rozumela so staršími ľuďmi ako s mojimi rovesníkmi. Vyčleňovali ma z kolektívu. Ako dieťa som pre to veľmi trpela. Vďaka mamine a môjmu bratovi, ktorí sa so mnou stále rozprávali a hovorili mi, čo mám robiť v určitých situáciách, mi to veľmi pomohlo. Vďaka nim som tu,“ skonštatovala.

​Hoci si zažila veľa bolesti a vyplakala more sĺz, dokázala sa postaviť, otriasť sa a ísť ďalej. A práve preto sa o svojom trápení rozhodla na Miss prehovoriť. „Chcem ukázať tým dievčatám aj všetkým tým ľuďom, čo sa mi kedy posmievali, že ma nezničili. Samozrejme, budem veľmi rada, ak tým pomôžem dievčatám aj chlapcom, aby sa na seba pozreli do zrkadla a povedali si, že sú jedineční a so všetkým sa dá pracovať,“ dodala Tereza.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora