Najkrajšie Slovenky dráždili na exotickej dovolenke: To sú ale chrumkavé zadočky!

Finalistky a víťazky prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2019 v uplynulých dňoch spoločne dovolenkovali v exotickom Jordánsku. Podarilo sa im tak predĺžiť si leto o niekoľko poriadne horúcich dní.

Od finále súťaže Miss Slovensko 2019 ubehlo už takmer pol roka, no aj po takej dobe si dievčatá rozumejú rovnako dobre ako počas svojho veľkého dňa. Svedčí o tom spoločná dovolenka v exotickom Jordánsku, ktorú krásky získali ako jednu z cien a absolvovali ju pred pár dňami. Nuž, a vypočítali si to naozaj geniálne. Kým na Slovensku sa poriadne ochladilo a všetci sme sa už museli zababušiť do teplejšieho oblečenia, missky sa vyhrievali na pláži a užívali si slnko a more. Na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov zvolili aktívnu podobu dovolenky a ponuku výletov, ktoré jordánska destinácia ponúka. Či už to bola rozprávková cesta do jednej z prvých chránených oblastí na Blízkom východe Wadi Rum, známej ako Mesačné údolie či celodenný výlet do starovekého kamenného mesta Petra, alebo kombinácia tých najzaujímavejších zážitkov tejto oblasti– canyoningu vo Wadi Mujim a kúpanie sa v Mŕtvom mori.

Okrem výletov si samozrejme užili aj nádherné pláže a more v letovisku Tala Bay, ktorý bol na návštevu zástupkýň slovenskej krásy dobre pripravený. Finalistkám a víťazkám ponúkol absolútne pohodlie a zážitkové spoločné večere, počas ktorých mohli ochutnať rôzne druhy miestnej gastronómie. Spoločná dovolenka bola dôkazom toho, že dievčatá aj po skončení súťaže veľmi dobre vychádzajú. Aj o to sa organizátori projektu Miss Slovensko snažia. Učia dievčatá, že hoci môže vyhrať len jedna, krása je veľmi subjektívna vec, ale dobré vzťahy a priateľstvá vám zostanú navždy.