Predstavujeme vám krásne finalistky Miss Slovensko 2020: Ktorá je vaša favoritka?

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko sa v stredu prehupla do svojho jubilejného 25. ročníka, keď v jednom z bratislavských hotelov ukázala finálovú dvanástku pre rok 2020.

Dvanásť finalistiek jubilejného 25. ročníka Miss Slovensko pre rok 2020 médiám po prvý raz predstavil riaditeľ súťaže Michael Kováčik spolu s moderátorkou tlačovej konferencie Alexandrou Pavlovič Hinkovou. Od dnešného dňa sa tieto dievčatá uchádzajú o korunku Miss Slovensko 2020, pričom na to majú tri mesiace. Sú medzi nimi modelky, ale aj dievčatá, ktoré s modelingom zatiaľ vôbec neprišli do kontaktu. Hoci sú dievčatá z rôznych kútov našej krajiny úplne rozdielne, spája ich jeden sen – stať sa kráľovnou krásy. Táto túžba sa však naplní len jednej z nich a to počas finálového večera, ktorý sa uskutoční v apríli. V priamom prenose ho, ako každý rok, budeme vysielať v hlavnom vysielacom čase.

Dvanásť finalistiek absolvovalo v uplynulých dňoch prvé spoločné sústredenie v DoubleTree by Hilton v Bratislave, v rámci ktorého sa bližšie spoznali. Užili si starostlivosť vizážistiek z GOSH Copenhagen, kaderníkov z Hair studio Jirko Blatný či spoločné fotografovanie, ktoré mal tento rok na starosti Lukáš Kimlička. Už 14. februára dievčatá spoločne odlietajú do exotickej Gambie na sústredenie, ktoré bude zamerané na nakrúcanie televíznych upútaviek k hlasovaniu o EVA Miss Sympatia. Finálový večer Miss Slovensko 2020 sa uskutoční 25. apríla v priamom prenose televízie JOJ.

Finalistky Miss Slovensko 2020:
1.Natália Vohláriková - Šintava
2.Kristína Víglaská - Zvolen
3.Kristína Kramárová - Trenčín
4.Lucia Jesenská - Vrútky
5.Melanie Theresa Beňková - Borský Mikuláš
6.Ivana Zvaríková - Banská Bystrica
7.Natália Lopašovská - Sereď
8.Leona Novoberdaliu - Bratislava
9.Vanessa Šabíková - Hronský Beňadik
10.Alexandra Svrčková - Prievidza
11.Viktória Špotáková - Marianka
12.Viktória Podmanická - Banská Bystrica