Vieme, čo bude s presunutým finále Miss Slovensko 2020: Kedy bude náhradný termín?

Situácia okolo šíriaceho sa koronavírusu zasiahla aj prípravy jubilejného 25. ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2020. Dobrou správou ale je, že finálový večer sa nezrušil, len sa presunul na iný termín.

Už viac než týždeň sme mali poznať víťazku jubilejného 25. ročníka prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko 2020. Finálový večer sa mal totiž podľa pôvodných plánov uskutočniť 25. apríla v priamom prenose na JOJke. Situácia okolo šíriaceho sa koronavírusu však usporiadateľov prinútila finále presunúť na neurčito. 

Keďže ale počty nakazených klesajú a postupne sa na Slovensku uvoľňujú opatrenia, realizácia finále sa zdá čoraz reálnejšia. Napriek tomu to však rozhodne nebude jednoduché. „My sme mali absolvovať ešte dve sústredenia, ktoré mali byť v hoteloch, čo momentálne nie je možné. Takže, riešime, kedy to možné bude. Prebookovať finálový večer je trošku nad ľudský výkon, pretože je tam strašne veľa účinkujúcich. Sú tam moderátori, speváci, herci, porota, technici. Vôbec samotný priestor musíme zabookovať, zladiť ho s afterparty a hlavne s televíziou,“ vysvetlil riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik. Jedným dychom dodal, že už majú predbežne naplánované termíny, v ktorých by sa veľkolepý večer mohol uskutočniť. „Čo sa týka finále, sú dva termíny, nepoviem presne ktoré. Jeden je letný a druhý je jesenný. Uvidíme, ktorý bude platiť podľa situácie,“ prezradil s úsmevom.

Finalistky, ktoré snáď v dohľadnej dobe zabojujú o titul kráľovnej krásy, však v týchto dňoch rozhodne nezaháľajú. Zlepšujú sa v angličtine cez online kurzy, cvičia jogu či robia rôzne kreatívne činnosti. „Dievčatá sa majú dobre a chvalabohu, všetkých dvanásť je zdravých. To je hlavné. Komunikujeme spolu cez sociálne siete, dávame im rôzne plnenia, aby rôzne veci natáčali, fotili. Aby sa aj takto našim fanúšikom predstavili,“ dodal Kováčik.

Pripomeňte si finalistky Miss Slovensko 2020 vo videu:

O titul Miss Slovensko 2020 zabojujú finalistky:
1.Natália Vohláriková - Šintava
2.Kristína Víglaská - Zvolen
3.Kristína Kramárová - Trenčín
4.Lucia Jesenská - Vrútky
5.Melanie Theresa Beňková - Borský Mikuláš
6.Ivana Zvaríková - Banská Bystrica
7.Natália Lopašovská - Sereď
8.Leona Novoberdaliu - Bratislava
9.Vanessa Šabíková - Hronský Beňadik
10.Alexandra Svrčková - Prievidza
11.Viktória Špotáková - Marianka
12.Viktória Podmanická - Banská Bystrica