Finalistky Miss Slovensko 2020 na oficiálnych portrétoch: Ktorá je vašou favoritkou?

Finálový večer jubilejného 25. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko sa uskutoční 14. augusta. Keďže sa tento termín nezadržateľne blíži, svetlo sveta uzreli už aj oficiálne portréty krásnych dvanástich finalistiek. Pozrite sa na ne a začnite víťazku tipovať už teraz!

Portrétové fotenie je neodmysliteľnou súčasťou každého ročníka Miss Slovensko. Tento rok ho mal pod palcom uznávaný fotograf Lukáš Kimlička. Finalistky stihli fotenie absolvovať ešte pred mimoriadnou situáciou súvisiacou s koronavírusom a tak prebehlo hladko, bez komplikácií a bez povinnosti nosiť rúško. O make-up sa postarali vizážistky dekoratívnej kozmetiky GOSH Cosmetics  a vlasy mal na starosti tím Hair Studio Jirko Blatný. Práve tieto portrétové fotografie budú dievčatá sprevádzať jednotlivými hlasovaniami v kategóriách MISS GOSH, HYUNDAI MISS DRIVE, MISS TOP KONDÍCIA i EVA Miss Sympatia. Pri hlasovaní o Miss Príjemný hlas budú použité nahrávky, ktoré finalistky stihli nahrať počas posledného sústredenia pred izoláciou.

Všetko sa však vrátilo aspoň čiastočne do normálnych koľají a finále je naplánované na 14.augusta 2020. Po presunutí termínu sa opäť všetko pripravuje na toto veľkolepé podujatie. ,,Tohtoročné finalistky sú skvelé a skutočne by si zaslúžila vyhrať každá jedna. A hoci sa MISS SLOVENSKO 2020 môže stať len jedna z nich, verím, že si 14.august skutočne užijú. Ďakujem tiež všetkým partnerom súťaže, ktorí nám pomohli pokračovať v niečom, čo má na Slovensku už 25-ročnú tradíciu,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik. Finalistky dostali aj tento rok poradové čísla podľa výšky. Prihliadalo sa ale aj na celkové vyznenie finálovej dvanástky. Zaujímavosťou je, že tento rok sa vo finálovej dvanástke stretli dve Natálie, dve Kristíny i dve Viktórie.

Hlasovanie o EVA Miss Sympatia je každý rok spojené aj s charitatívnou myšlienkou a inak to nebude ani počas aktuálneho jubilejného 25. ročníka. Začne sa v priebehu júla a potrvá až do záverečných minút finálového večera 14.8.2020. Výťažok z tohto hlasovania tento rok podporí činnosť neziskovej organizácie Plamienok, ktorá je na Slovensku priekopníkom rozvoja detskej domácej paliatívnej/hospicovej starostlivosti a smútkového poradenstva a terapie pre deti a ich rodiny. Finále MISS SLOVENSKO sa uskutoční aj za účasti divákov a hostí v sále. Ich počet však bude kvôli súčasným obmedzeniam limitovaný.