Lyžiarka Petra Vlhová má na Slovensku dvojníčku: Aha, ako sa na ňu TÁTO kráska podobá!

Slovenka Petra Vlhová je nielenže aktuálne najúspešnejšou lyžiarkou našej krajiny, ale je aj veľmi krásna. Dokazuje to aj fakt, že jej takmer dokonalá dvojníčka sa nachádza v dvanástke najkrajších Sloveniek - medzi finalistkami Miss Slovensko 2020!

Dvojníčkou najúspešnejšej slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej je len 18- ročná Natália Vohláriková, ktorá je jednou z finalistiek Miss Slovensko 2020. Má poradové číslo 1 a pochádza zo Šintavy. Zaujímavosťou je, že sa narodila v dátume, na ktorý nikdy nezabudne celý svet. Svojim rodičom totiž robí radosť od 11. septembra 2001, čo je dňom, keď spadli newyorské dvojičky.

Sympatická tmavovláska vyniká dobrou náladou a krásnym úsmevom. Medzi jej záľuby patrí cvičenie a chodenie do fitnescentra. Ako sama tvrdí, pohyb pre ňu nie je povinnosťou, ale radosťou. Dôkazom toho je aj fakt, že v minulosti sedem rokov tancovala hip-hop a 3 roky robila dance hall. Taktiež rada spieva a hoci teraz to robí skôr len sama pre seba, v minulosti so spevom aj vystupovala. Aktuálne navštevuje gymnázium a v otázke budúcnosti má už jasno. Chcela by ísť na medicínu a byť doktorkou, aby mohla pomáhať ľuďom. Ušľachtilá myšlienka, no nie?

Petra Vlhová a Natália Vohláriková Zdroj: archív P.V., Miss Slovensko

Sledujte finále Miss Slovensko 2020 už 14. augusta v priamom prenose na JOJke!