Tajné tromfy krásnej Kristíny: Táto kočka vás dostane vysekaným telom a širokým úsmevom!

Sympatická tmavovláska pôsobí na prvý pohľad veľmi krehko, no zdanie klame. Finalistka Miss Slovensko 2020 s poradovým číslom 2 je totiž mimoriadne aktívna a v telesnej zdatnosti by porazila nejedného muža.

Kristína Víglaská je finalistkou Miss Slovensko 2020 s poradovým číslom 2. Má 20 rokov a pochádza zo Zvolena. Spomedzi finálovej dvanástky je vraj najbláznivejšia a energiu by mohla rozdávať. Ako sama tvrdí, odmalička bola veľkým živlom a všetci si ju zapamätali podľa toho, že sa stále usmieva. Podľa toho aj dostala prezývku – malý škero. Vždy bola hyperaktívna a tak niet divu, že sa plnou parou vrhla na viaceré športy.

Od základnej školy hrala aktívne basketbal, neskôr sa venovala atletike. Po čase začala so šprintom a postupne sa prepracovala k viacboju. Aktuálne sa venuje, napríklad, aj boxu. Asi nikoho, teda, neprekvapí, že skončila športové gymnázium. Po skončení strednej školy žila dva mesiace na Malorke, kde pracovala. Vďaka krásnej tvári a vysekanej postavičke dostala niekoľko ponúk a tak sa venovala aj modelingu. Okrem športu je jej záľubou aj varenie a vymýšľanie zdravých receptov. Aktuálne býva v Haagu v Holandsku, kde študuje medzinárodnú komunikáciu. Do súťaže Miss Slovensko sa prihlásila preto, lebo má rada nové výzvy.

Kristína Víglaská Zdroj: archív K.V., Miss Slovensko

Sledujte finále Miss Slovensko 2020 už 14. augusta v priamom prenose na JOJke!