Šikovná fotografka a nádejná novinárka: Misska Lucia má o svojej budúcnosti jasno!

Tmavovláska so širokým úsmevom je finalistkou Miss Slovensko 2020 s poradovým číslom 4. Lucia sa dlhé roky venuje fotografovaniu a jedného dňa by chcela byť novinárkou. Zatiaľ však skúša svoje šťastie v súťaži krásy.

Lucia Jesenská získala v súťaži krásy Miss Slovensko 2020 poradové číslo 4. Má 18 rokov, pochádza z Vrútok a je čerstvou maturantkou. V otázke budúcnosti má pomerne jasno. Keďže miluje písanie, jedného dňa by chcela byť novinárkou. Nie je preto prekvapením, že plánuje študovať na žurnalistike v Bratislave. Písaniu do novín sa dokonca venuje už teraz. Okrem písania je jej záľubou fotografovanie, ktorému sa venuje odmalička. Podľa jej slov už ako drobec brala strýkovi foťák a skúšala fotiť rôzne rastlinky a zvieratá. Neskôr začala fotiť aj ľudí a v tejto zábavke našla svoju veľkú vášeň. Po čase si fotením dokonca začala aj zarábať.

Zapojila sa do viacerých fotografických súťaží a medzi jej najlepšie umiestnenia patria prvé a druhé miesto v kraji a tretia priečka v celoslovenskej súťaži. V tej zabodoval s portrétom brata Samuela. Zabodovať by chcela aj v súťaži Miss Slovensko, do ktorej sa prihlásila preto, lebo by svoju krásu chcela využiť v prospech spoločnosti. Pomôcť by jej v tom mohol aj fakt, že sa tri roky venuje modelingu. Absolvovala množstvo fotení nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Napríklad, dvakrát strávila dva týždne v Istanbule.

4.Lucia Jesenská Zdroj: archív L.J., Miss Slovensko

Sledujte finále Miss Slovensko 2020 už 14. augusta v priamom prenose na JOJke!