Krehko pôsobiaca Ivana s Bambi očami vás okúzli: Krásna tvár a dobré srdce v jednom!

Tmavovláska s éterickým vyžarovaním získala v súťaži krásy Miss Slovensko 2020 poradové číslo 6. Ivana je umeleckou dušou do špiku kosti a prekvapí vás širokým záberom svojich koníčkov.

Ivana Zvaríková má 19 rokov, pochádza z Banskej Bystrice a v súťaži krásy Miss Slovensko dostala poradové číslo 6. Narodila sa v znamení Raka a podľa jej slov na ňu absolútne platí to, že ide o najviac rodinne založené znamenie zverokruhu. Rodina je pre ňu jej najväčším zázemím a nachádza v nej najväčšiu oporu. Členom rodiny je dozaista aj jej psík, ktorý je doslova vytúžený. Mať štvornohého chlpáča totiž chcela odmalička a zaujímavosťou je, že dokonca jej prvé slovo bolo – havo.

Tmavovláska sa 11 rokov venovala tancu, ktorý ju naučil odhodlaniu a tvrdej drine. Sedem rokov chodila na hodiny klavíra, ktoré zas potrénovali jej trpezlivosť. Navštevovala aj zbor a dramatický krúžok, vďaka ktorému sa prestala báť slova, vystupovania a tak zahodila svoj stres. Tento široký záber umeleckých koníčkov ju prirodzene nasmeroval na Vysokú školu múzických umení, na ktorej študuje odbor filmová a televízna produkcia. Milovníčka opery by sa jedného dňa chcela tejto oblasti venovať aj profesionálne. Miss Slovensko sledovala odmalička, pretože sa jej páčila vysoká úroveň súťaže a taktiež jej charitatívne zameranie. Navyše, má rada svet módy, čo bolo ďalším dôvodom pre sledovanie súťaže.

6.Ivana Zvaríková Zdroj: archív I.Z., Miss Slovensko

Sledujte finále Miss Slovensko 2020 už 14. augusta v priamom prenose na JOJke!