Novinári si vybrali kráľovnú krásy: Miss Press je Záhoráčka Melanie Theresa Beňková!

Finálový večer Miss Slovensko 2020 sa nezadržateľne blíži a my sa už v piatok dozvieme, ktorá dievčina z finálovej dvanástky sa stane novou kráľovnou krásy. Zatiaľ len jediná dievčina má už jeden titul istý. V utorok dopoludnia totiž novinári rozhodli o víťazke Miss Press.

Ako býva dobrým zvykom, aj tento rok sa krátko pred veľkým finále na tlačovej konferencii uskutočnila voľba Miss Press. O víťazke prvého čiastkového titulu rozhodli akreditovaní novinári, podľa ktorých je najkrajšia finalistka s číslom 5 - Melanie Theresa Beňková. Tmavovláska má 19 rokov, žije v Borskom Mikuláši a už na prvý pohľad je odlišná od ostatných finalistiek. Je to spôsobené tým, že má vďaka otcovi korene v Nigérii. Otca však nikdy nepoznala a odmalička žije s mamou. Pre svoju farbu pleti to v živote nemala ľahké, najmä, keď bola dieťa. Rovesníci sa jej posmievali, dospelí zas mali hlúpe poznámky. Napriek tomu, že si všeličo vytrpela, vždy sa to snažila brať pozitívne a nad rasizmus sa povzniesla. Razí totiž teóriu, že sa taká narodila a človek si skrátka nevyberie, aký príde na tento svet.

Melanie sa 11 rokov úspešne venovala atletike a to skoku do diaľky a kladivu. Bola dokonca tak úspešná, že mala namierené na olympiádu. Zranenie kolena jej však sen o zlatej medaile zmaril. Napriek tomu na šport nezanevrela. Venovala sa aj vzpieraniu a aktuálne miluje fitnes. Niet preto divu, že jedným z jej plánov do budúcnosti je pracovať ako osobná trénerka a pomáhať ľuďom získať vysnívané telo. Karty však môže zamiešať aj finále Miss Slovensko 2020. Po získaní titulu Miss Press 2020 má na to celkom dobre našliapnuté. Blahoželáme!

Miss Press 2020 - Melanie Theresa Beňková a riaditeľ Miss Slovensko Michael Kováčik Zdroj: Miss Slovensko

https://www.instagram.com/p/CDwCo9ugpxh/?utm_source=ig_web_copy_link