Finále Miss Slovensko 2020 je už za dverami: Poznáme mená moderátorov veľkého večera!

Finálový večer jubilejného 25. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko sa uskutoční 14. augusta. Keďže sa tento termín nezadržateľne blíži, sú známe už aj mená moderátorov tohto veľkého večera. Ide o naozaj veľké hviezdy!

Jubilejný 25. ročník súťaže krásy Miss Slovensko 2020 podobne ako zvyšok sveta postihla pandémia koronavírusu. Veľkolepé finále sa muselo odložiť a celá práca na projekte sa pre organizátorov ako aj pre samotné finalistky poriadne skomplikovala. Všetko sa však vrátilo aspoň čiastočne do normálnych koľají a finále sa uskutoční už 14. augusta, teda tento piatok o 20:35 v priamom prenose na JOJke.

Keďže tento veľký večer sa už nezadržateľne blíži, organizátori zverejnili mená moderátorov, ktorí nás budú galavečerom sprevádzať. Finále Miss Slovensko 2020 budú uvádzať moderátorské a zabávačské esá Milan Junior Zimnýkoval a Marián Čeky Čekovský. Títo dvaja muži sú neoddeliteľnou súčasťou JOJky už dlhé roky a zároveň sú zárukou kvality a skvelej zábavy.

https://www.instagram.com/p/CDgs1FCAY2m/?utm_source=ig_web_copy_link

Tak ako každý rok, aj počas jubilejného ročníka sa budú odovzdávať aj takzvané malé missky. Konkrétne ide o tituly MISS GOSH, HYUNDAI MISS DRIVE, MISS TOP KONDÍCIA, EVA Miss Sympatia a Miss Príjemný hlas. O jednom titule je však už rozhodnuté. Akreditovaní novinári si v utorok dopoludnia zvolili svoju Miss Press 2020, ktorou sa stala sympatická Melanie Theresa Beňková. ,,Tohtoročné finalistky sú skvelé a skutočne by si zaslúžila vyhrať každá jedna. A hoci sa MISS SLOVENSKO 2020 môže stať len jedna z nich, verím, že si 14.august skutočne užijú. Ďakujem tiež všetkým partnerom súťaže, ktorí nám pomohli pokračovať v niečom, čo má na Slovensku už 25-ročnú tradíciu,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik.

Finalistky dostali aj tento rok poradové čísla podľa výšky. Prihliadalo sa ale aj na celkové vyznenie finálovej dvanástky. Zaujímavosťou je, že tento rok sa vo finálovej dvanástke stretli dve Natálie, dve Kristíny i dve Viktórie.

Sledujte finále Miss Slovensko 2020 už v piatok 14. augusta o 20:35 na JOJke!