Miss Slovensko 2020 bude mať úplne novú korunku: Aha, aký skvost bude zdobiť jej hlavu!

Jagavá korunka je neodmysliteľnou súčasťou prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko. Už dvadsaťpäť rokov tróni vždy na hlave tej najkrajšej Slovenky kúsok, z ktorého sa tají dych nejednej žene. V aktuálnom jubilejnom ročníku sa korunka zmenila a je naozaj nádherná!

Korunka víťazky Miss Slovensko i korunky dvoch vicemiss sa po šiestich rokoch zmenila. Zelenozlaté modely od šperkárky Lindy Hudecovej vystriedajú na hlavách troch najkrajších Sloveniek trblietavé skvosty. Riaditeľ súťaže Michael Kováčik ich výrobu zveril do rúk umeleckému zlatníkovi Martinovi Smolkovi, majiteľovi slovenskej spoločnosti na výrobu svadobných obrúčok.

Sú za nimi skutočne hodiny tvrdej práce, ručného osádzania zhruba 2000 kusov  kameňov. Finálny vzhľad a punc kvality dostali porhodiovaním, čo im dodáva vysokú žiaru a lesk. ,,Martin Smolka do každého šperku vkladá svoje srdce aj dušu a to je vidieť v jeho rukopise aj pri korunkách. Sú jedinečné, nadčasové a pritom veľmi nežné a ženské,” uviedol Michael Kováčik.

https://www.instagram.com/p/CDwHhivnPof/?utm_source=ig_web_copy_link

Ktoré finalistky budú zdobiť nové jagavé korunky? To sa dozviete už v piatok 14. augusta v priamom prenose finále Miss Slovensko 2020 o 20:35 na JOJke!