Finále Miss Slovensko 2020 už dnes večer: Poznáme mená porotcov aj kompletný program!

Jubilejný 25. ročník prestížnej a na Slovensku najdlhšie vysielanej súťaže krásy Miss Slovensko sa blíži ku koncu a už dnes večer spoznáme kráľovnú krásy. Galavečer bude opäť veľkolepý a diváci sa môžu tešiť na krásne módne prehliadky, na skvelé hudobné vystúpenia, na talentovú disciplínu a na mnoho ďalších super vecí.

Niekoľko mesiacov tvrdej práce, desiatky nácvikov, množstvo sústredení a ešte viac fotení a litre potu. Tým všetkým si muselo prejsť dvanásť finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2020 od vstupu do súťaže až po samotné finále. Tento rok to mali navyše skomplikované kvôli celosvetovej pandémii koronavírusu. Aprílový termín finálového večera sa musel zrušiť a na jar nikto netušil kedy a či vôbec sa galavečer uskutoční. Našťastie, veľký večer, na ktorý sa tak dlho pripravovali, ich čaká už dnes. Vyhrať chcú všetky, no len jedna z nich získa prestížnu korunku krásy a s ním spojený postup na svetovú súťaž a množstvo ďalších výher.

Aj tento rok sa súťažiace predvedú v špeciálnom  čísle, ktoré bude po skupinách vyskladané z ich talentových dispozícií. Nebude chýbať spev, hra na klavír či tanec, ale ani prvky bojového umenia. ,,Minulý rok sa práve toto číslo galavečera stretlo s veľmi dobrou reakciou divákov, preto sme sa ho rozhodli zaradiť opäť. Dievčatá budú až na pár výnimiek pospájané v spoločných číslach a myslím, že diváci sa aj tento rok majú na čo tešiť,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik, ktorý bude predsedom hlavnej poroty. Okrem neho budú o víťazke rozhodovať aj bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová, víťazka titulu Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, šéfredaktorka magazínov EVA, Madam Eva a EMMA  – Eva Blahútová, zakladateľka kozmetickej značky starostlivosti o pleť ENVY Therapy®  Natália Selveková, fotograf Lukáš Kimlička, bývalý hráč NHL, hokejový expert a komentátor Boris Valábik a automobilový pretekár Matej Homola.

Počas večera sa finalistky predvedú v zaujímavých modeloch niekoľkých módnych domov a zvučných značiek. Dve kolekcie sú pripravené v spolupráci s luxusným módnym domom ALIZÉ, plavková časť finálového večera bude vo zvučných značkách plaviek z online fashion store Answear.sk, tvorbu slovenských a českých návrhárov bude zastupovať výber kolekcia PRIVEÉ lounge a záverečná kolekcia bude patriť svadobnému salónu WEM, ktorý si aj pre tohtoročné defilé pripravil kolekciu krásnych šiat doplnenú luxusnými klenotmi slovenského výrobcu svadobných šperkov LORETTA® wedding jewellery.

Finalistky Miss Slovensko 2020 Zdroj: Miss Slovensko

Projekt Miss Slovensko sa  každý rok spája aj s charitou a pomocou. Tento raz bude výťažok z esemeskového hlasovania o hriešne dobrý titul EVA Miss Sympatia 2010 venovaný neziskovej organizácii Plamienok. Nezisková organizácia Plamienok je na Slovensku priekopníkom rozvoja detskej domácej paliatívnej/hospicovej starostlivosti a smútkového poradenstva pre deti a ich rodiny. Bezplatne poskytuje nevyliečiteľne chorým a zomierajúcim deťom domácu paliatívnu liečbu a starostlivosť. V Centre pomoci smútiacim deťom a rodinám v Bratislave poskytuje psychologickú, terapeutickú a poradenskú pomoc. Vzdeláva tiež študentov, odborníkov a laickú verejnosť, aby sa kvalita detskej paliatívnej starostlivosti na Slovensku zlepšovala.

Moderátormi budú Marián Čekovský a Milan Zimnýkoval. Úvod večera bude patriť špeciálnej verzii skladby Hanging Tree v podaní slovenskej speváčky Liny Mayer, ktorá počas večera bude finalistky s vlastnou skladbou sprevádzať aj pri ďalšej kolekcii.  V spoločnom duete sa predstavia aj Dara Rolins s Kalim a svoju časť večera bude mať aj slovenský raper Ego. Okrem hlavných titulov sa budú už tradične udeľovať aj „malé missky“ a to - EVA Miss Sympatia 2020, Hyundai Miss Drive 2020, Miss GOSH 2020, Miss TOP kondícia 2020 a Miss Príjemný hlas 2020. O víťazke Miss Press už rozhodli akreditovaní novinári počas utorkovej tlačovej konferencie.

Sledujte galavečer Miss Slovensko 2020 v priamom prenose už dnes o 20:35 na JOJke!