Víťazky Miss Slovensko 2020 ukázali detské fotky: Aha, aké rozkošné princezné boli!

Najkrajšími Slovenkami pre rok 2020 sa stali Leona Novoberdaliu, Viktória Podmanická a Kristína Víglaská. Rozhodla o tom odborná porota ešte 14. augusta. Že vybrali dobre, dokazujú aj detské fotky nových kráľovien krásy. Že z nich vyrastú nádherné slečny, bolo totiž jasné, už keď boli malé!

Víťazky Miss Slovensko 2020 sme spoznali počas galavečera jubilejného 25. ročníka prestížnej súťaže krásy ešte 14. augusta. Kráľovnou krásy pre rok 2020 sa stala 22-ročná Bratislavčanka Leona Novoberdaliu. Na druhom mieste skončila Viktória Podmanická, ktorá získala titul 1. vicemiss. Najmladšia a najnižšia finalistka pôvodom z Banskej Bystrice je zároveň držiteľkou titulu EVA Miss Sympatia. Na tretej priečke sa umiestnila energická 20- ročná Zvolenčanka Kristína Víglaská, vďaka čomu nesie titul 2. vicemiss.

Že porota vybrala naozaj dobre, dokazujú detské fotky, ktorými sa víťazky pochválili na svojich profiloch na sociálnych sieťach. Leona, Viktória a Kristína boli totiž naozaj rozkošnými deťmi a už v tom čase bolo jasné, že z týchto princezien jedného dňa vyrastú prekrásne kráľovné. Čo poviete?

FOTO nájdete v galérii: