Krásu nezastaví ani koronavírus: Miss Slovensko 2021 sa rozbehne aj napriek pandémii!

Jubilejný 25. ročník prestížnej súťaže Miss Slovensko bol podobne ako všetko tento rok zasiahnutý pandémiou. Skutočnú krásu však nezastaví ani koronavírus. Aj preto sa usporiadatelia rozhodli, že napriek neistej pandemickej situácii sa rozbehne ďalší ročník. Avšak, s prísnym rešpektovaním opatrení!

Nový ročník prestížnej súťaže krásy Miss Slovensko vždy štartoval na sklonku roka, no tentoraz to bude pre pandémiu koronavírusu inak. Koniec koncov ako všetko tento rok. Nasledujúci 26. ročník odštartuje až začiatkom roka 2021. „Forma bude rovnaká ako po minulé roky. Budú sa posielať videovizitky, budú sa posielať prihlášky, z ktorých vyberieme dievčatá do semifinále,“ povedal riaditeľ súťaže Miss Slovensko Michael Kováčik.

Semifinále sa uskutoční koncom februára spôsobom, aký budú umožňovať aktuálne bezpečnostné opatrenia. Pravidlá pre prihlásenie sa do súťaže však ostávajú rovnaké ako po minulé roky. Vekový limit je od 18 do 25 rokov. Výšku limitovanú nemáme. Samozrejme, musia mať nejakú jazykovú zdatnosť, prirodzenosť. Nemôžu mať žiadne úpravy,“ vysvetlil Kováčik. Záujemkyne o zisk titulu Miss Slovensko 2021 musia byť slobodné, bezdetné a mať slovenskú štátnu príslušnosť. Nemôžu mať výrazné tetovanie či plastické vylepšenia tela či tváre. Po vyhlásení finalistiek nového ročníka dievčatá čakajú rôzne prípravy, fotenia, sústredenia a samotné finále. To by sa malo uskutočniť až v auguste. Všetci členovia realizačného tímu pevne veria, že budúci rok v tomto termíne to už pôjde bez komplikácií, v plnom zložení a s divákmi v hľadisku!